SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Ciocolata plastica Ciocolata plastica
se pune ciocolata pe baie de aburi la topit,si cand e topita adaugam mierea si luam de pe foc.amestecam pana ce ciocolata se desprinde de pe pereti oalei.punem pasta in folie si dam la frigider 24 ore.o scoatem din frigider,si apoi modelam ce dorim ...
 Prajitura Raffaello Prajitura Raffaello
incepem cu primul blat: Se separa albusurile de galbenusuri Albusurile se bat spuma cu 100gr zahar Galbenusurile se freaca cu restul de zahar si uleiul apoi se adauga si laptele Se amesteca apoi ambele compozitii adaugand si faina in care ati ...
 Prajitura cu mac si glazura Prajitura cu mac si glazura
Se pune intr-un bol 200 gr margarina RAMA inmuiata la temperatura camerei,zaharul pudra,sarea si un plic de zahar pudra.Se mixeaza pana se obtine o crema omogena,in care se incorporeaza treptata apa minerala,faina,nuca,mierea,praful de copt si macul. ...
 Prajitura cu ciocolata Prajitura cu ciocolata
Topim untul cu ciocolata, adaugam laptele si zaharul amestecat cu cacaoa. Amestecam bine si lasam la racit. Dupa ce se raceste compozitia adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare pana se omogenizeaza. incorporam faina ...
 Tort "Padurea neagra" Tort "Padurea neagra"
Se pun la scurs visinele, sucul din compot se colecteaza intr-un vas. Cu grija, pentru a nu se zdrobi sau rupe visinele se scot samburii. Se incinge cuptorul. Se separa ouale: albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se ...
 Milch Schnitte Milch Schnitte
se face mai intai crema ciocolata alba se pune la foc cu 350 ml frisca,cand ciocolata e topita se pune crema la racit,eu am racit-o in zapada:)) in timp ce crema se raceste facem blatul:separam oualele,galbenusul se amesteca cu uleiul,apa,zaharul,se ...
 Mini torturi Mini torturi
Se face un blat de nuca si unul normal padispan Se separa oualele,se freaca galbenusul cu zaharul,se bate albusurile batz,apoi se incorporeaza cele doua compoziti se adauga cele 8 lg de nuca mainata si praful de copt,si se da la cuptorul preincalzit ...
 Tort cu crema mascarpone Tort cu crema mascarpone
Blatul: Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Pe fundul unei forme rotunde (sau o cratita de 23 cm) se pune hartie de pergament. Nu se unge cu grasime nici   hartia si nici forma. Incalzeste ouale (in coaja) in apa calda. Bate ouale cu ...
 Fursecuri pentru Craciun Fursecuri pentru Craciun
Se freaca margarina RAMA spuma cu zaharul pudra, se adauga oul intreg si galbenusul omogenizand bine dupa fiecare, se stinge amoniacul cu putin otet si se adauga in compozitie. Se pun aromele dupa preferinta si apoi se adauga faina, framantandu-se ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Am amestecat intai ingredientele solide, apoi le-am adaugat pe cele lichide si le-am batut cu mixerul aprox 2 minute. Am pus hartie de copt in forme, si am pus compozitia cu lingura. Le-am dat la cuptor la foc. mediu.(Se poate si fara hartie, dar ...
 Fursecuri rafinate Fursecuri rafinate
Se fraca spuma zaharul cu untul , adugi oul, esenta de vanilie si faina treptat , framantezi pana obtii un aluat uniform si consistent. Aluatul rezultat in lasam peste noapte la frigider. Intinzi aluatul in foaie , si tai in diferite forme sau ...
 Baghete cu portocale si ciocolata Baghete cu portocale si ciocolata
Pentru aluat, se topeste ciocolata amaruie in bain-marie. Se lasa sa se racoreasca putin si se amesteca intr-un castron cu untul moale; se adauga faina, zaharul, scortisoara, nucile macinate, oul,galbenusul si coaja de portocala rasa. Se framanta un ...
 Prajitura cu crema de lamaie Prajitura cu crema de lamaie
Blat alb: Se bat albusurile tare impreuna cu zaharul, dupa care adaugam restul ingredientelor si amestecam incet. Se toarna compozitia intr-o tava (33 x 40) tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Blatul maro: Se procedeaza ca la cel ...
 Prajitura de ciocolata cu fulgi de zapada Prajitura de ciocolata cu fulgi de zapada
BLATUL: Am pus ciocolata rupta cu apa fierbinte,intr-un castronel le-am topit la microunde(castronul nu s-a topit:)))) am mixat untul cu zaharul pudra,pana ce nu se mai simtea zaharul.am separat albusurile  de galbenusuri,si am adaugat ...
 Minichec cu visine si ciocolata Minichec cu visine si ciocolata
Intr-un vas se bat ouale cu zaharul , pina se topeste zaharul, peurma se adauga pe rind untul caldut, bicarbonatul de sodiu stins cu otet ,laptele acre si se amesteca bine compozitia. La urma se adauga faina si se amesteca bine pina se primeste un ...
 Rulada cu crema de lapte Rulada cu crema de lapte
Blat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc ...
 Tavalita Tavalita
Am taiat blatul pe jumatate,pentru ca era cam grosutz,am taiat in patratele dupa bunul plac,,,feicare cum vrea...le-am tavalit prin glazura apoi prin nuca de cocos... ...
 Chec cu ness si ciocolata Chec cu ness si ciocolata
Faina, praful de copt, nessul, cappuccino si ciocolata rasa se amesteca. Oul se bate bine cu mixerul si un praf de sare pana devine ca o spuma. Apoi se adauga treptat zaharul simplu,cel vanilat, laptele si uleiul cate putin si se mixeaza dupa fiecare ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Se incinge cuptorul la 180 rade, treapta 2-3, se aseaza suporturile de hartie in tava de briose. Se topesc la bain-marie ciocolata cu untul, apoi se lasa la racit. Se amesteca apoi cu mixerul si se pune zaharul in ploaie, impreuna cu zaharul vanilat, ...
 Prajitura cu cocos Prajitura cu cocos
Se separa albusurile de galbenusuri se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi cu faina, se adauga praful de copt stins cu putin otet si se adauga apoi albusurile batute spuma amestecandu-se cu lingura de jos in sus. Se toarna compozitia in tava ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z