SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Prajitura cu glazura de ciocolata Prajitura cu glazura de ciocolata
Intr-o craticioara punem laptele,zaharul, zaharul vanilat, untul si un praf de sare. Punem pe foc. Dupa ce da in clocot amestecam incontinuu,pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca,adaugam galbenusurile, albusurile batute spuma tare si amestecam. ...
 Tort aniversare Tort aniversare
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si vanilia. Se toarna totul peste albusul batut si se omogenizeaza.Se adauga amidonul si faina amestecata ...
 Briose cu dovleac Briose cu dovleac
Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilie.  In alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si ...
 Tort Autostrada Tort Autostrada
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare, ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si vanilia. Se toarna totul peste albusul batut si se omogenizeaza.Se adauga amidonul si faina amestecata ...
 Tort de ciocolata 2 Tort de ciocolata 2
Blat: Se separa galbenusurile de albus. albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza cu albusurile. Cu o paleta de lemn se amesteca de jos in sus si se pune in ploaie ...
 Bomboane Bomboane
Blatul l-am rupt mai bucati decat era :)) si l-am pus la robot impreuna cu laptele condensat, untul si ciocolata topite. Am mixat pana compozitia a inceput sa se lege. Cu mainile unse cu unt am format bombonelele, pe care le-am tavalit mai apoi prin ...
 Tort cu menta Tort cu menta
Crema: Gelatina o punem la inmuiat in 5 linguri de apa rece. Ciocolata o topim impreuna cu 150 ml frisca. Omogenizam si lasam sa se racoreasca. Cand a ajuns la o temperatura suportabila la deget adaugam gelatina si siropul de menta.Amestecam pana la ...
 Paleuri saltarete Paleuri saltarete
Se bat  albusurile impreuna cu zaharul ,pana stau pe tel. Apoi se adauga galbenusurile,uleiul faina si aromele si se amesteca bine. Se pune compozitia intr-o punga de plastic si se pun in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei. Fiecare le ...
 Briose extra ciocolatoase Briose extra ciocolatoase
Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se pregateste tava pentru briose: daca aveti hartie pentru briose puneti hartiutele in tava, daca nu aveti grija sa ungeti tava cu unt sau ulei si apoi sa o tapetati cu faina. ...
 Tort Ursulet Tort Ursulet
Ursuletii i-am facut din compozitie de salam de biscuiti. Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat. Compozitia trebuie sa fie moale, dar destul de ferma incat sa poata fi modelata. Pentru baza tortului am ...
 Clatite cu budinca si nuca de cocos Clatite cu budinca si nuca de cocos
Se face aluatul de clatite din 2 oua si 600 gr de lapte si 400 apa minerala+ faina si un varf de sare. Budinca se prepara conform instrucriunilor de pe ambalaj(+400 gr lapte) Cand sunt gata se punepe o foai budinca apoi nuca de cocos si iar o foaie, ...
 Tort Tort
Pt negresa: -Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul -se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa -compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina/ hartie de copt -se coace la 175 grade cam 35 min ...
 Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie Clatite cu budinca de vanilie si ciocolata amaruie
Se prepara compozitia de clatite din 250 gr faina cu 2 oua, sare, putin ulei de floarea soarelui si jumate de litru de lapte si se da la rece cca 30 minute. Intre timp se prepara budinca la rece de vanilie dupa instructiunile de pe ambalaj din ...
 Prajitura insiropata Prajitura insiropata
Se face un blat din ingrediente..blat padispan. sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit. Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca Ornament:frisca se bate batz. Blatul se ...
 Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca
Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se prepara blatul : se freaca cele 5 galbenusuri cu cele 5 linguri de zahar si zaharul vanilat.Albusurile se bat spuma batz.Se adauga cele 5 linguri de faina peste galbenusuri, se amesteca bine cu o lingura de ...
 Omul de zapada Omul de zapada
Tot ce a ramas de la blatul bradutului se amesteca impreuna cu siropul si crema. Pe un platou mic se formeaza omul de zapada, se rade ciocolata alba deasupra si se orneaza. ...
 Cinnabon Cinnabon
Punem toate ingredientele pentru aluat in masina de paine, in ordinea recomandata. Selectati programul pentru framantat si dospit aluat, apasati pe Start. Dupa ce aluatul s-a dublat in volum il scoatem din cuva masinii pe o suprafata usor ...
 Tort cu doua creme de ciocolata Tort cu doua creme de ciocolata
Pentru blat se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zaharul, iar dupa 5 minute se adauga, pe rand, cate o lingura de apa si la sfarsit zeama de lamaie;  Ingredientele uscate faina, nuca macinata si praful de copt se amesteca. La compozitia ...
 Tort aniversar Tort aniversar
blat: Separam albusurile de galbenus. albusurile se bat spuna apoi se adauga treptat zaharul dupa care galbenusurile, faina, praful de copt si cacaoa. Se toarna intr-o tava si se da la cuptor 30 min. Crema 1: untul trebuie  sa fie la temperatura ...
 Fursecuri cu nuca Fursecuri cu nuca
Untul moale il mixam bine cu zahar si esenta de rom. Adaugam galbenusurile pe rand si amestecam bine dupa fiecare. Ciocolata o topim impreuna cu cateva linguri de frisca lichida (sau lapte) apoi o amestecam cu nuca macinata. Lasam la racit, apoi ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z