SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Sufleu de ciocolata alba Sufleu de ciocolata alba
Ciocolata se topeste. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile cu cele 2 ling de zahar, apa si coniacul se bat pe baie de abur pana se fac spuma. In galbenusuri se incorporeaza ciocolata la temperature camerei. Apoi se adauga treptat ...
 TRUFE DE CIOCOLATA A LA KATY(crema poate fi folosita ca si crema pentru tort) TRUFE DE CIOCOLATA A LA KATY(crema poate fi folosita ca si crema pentru tort)
Sse pune laptele pe foc pana clocoteste. Cand a inceput sa clocoteasca se toarna peste ciocolata rupta in patratele si se amesteca continuu cu un tel, pana se omogenizeaza. Se adauga 10 ml de esenta de rom si zaharul vanilinat si se lasa sa se ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Ingrediente: 150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar, 150 ml apa. Preparare: Se amesteca foarte bine untul cu laptele si cacaoa, pana se formeaza o pasta omogena. Se fierbe un sirop din zahar cu apa, pana se leaga ca pentru dulceata. ...
 suc de fructe by copilou suc de fructe by copilou
Se curata fructele se taie felii sau cubulete dupa preferinta si se introduc in blender, peste ele se adauga laptele, apa minerala, mierea si siropul de zmeura.Se ia un pahar se pune toping de ciocolata pe peretii paharului si se toarna sucul, se ...
 Musuroi de cartita Musuroi de cartita
1.Separi albusurile de galbenusuri.Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi zaharul si bati pana se topeste.Pe rand,pui galbenusurile unul cate unul mestecand bine dupa fiecare.Amesteci cacaoa,praful de copt si faina si pui amestecul in ...
 Torta simfonica Torta simfonica
Blatul:Se incinge cuptorul la 180 gC.Se freaca bine untul cu zaharul pudra,vanilia si coaja de portocala,se adauga mai intai 1 lingura de faina si apoi galbenusurile pe rand,urmate de ciocolata topita.Se bat bine albusurile cu zaharul si sarea.Se ...
 Tort Iepuras cu mure si ciocolata Tort Iepuras cu mure si ciocolata
Incepem cu cele doua blaturi cu gem. Puneti in doua castroane cate un borcan de gem, 3 galbenusuri, 1 si 1/2 plic praf de copt stins cu putina zeama de lamaie si 1 plic zahar vanilat. Amestecati cu un tel cu cate 100 ml lapte, 100 ml ulei si ~300 g ...
 Tort  tigru Tort tigru
Blatul:Bati albusele spuma cu zaharul, adaugi galbenusurile, cacao si faina,praful de copt,apa. Asezi in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.Siropul: Ferbi apa cu zaharul si zeama de lamaie,iei de pe flacara, lasi sa se raceasca,adaugi ...
 TORT DE CIOCOLATA TORT DE CIOCOLATA
Pentru aceasta reteta m-am inspirat din retetele de prajituri ale doamnei Miha.Pentru blaturi:Galbenusurile se mixeaza bine cu 100g zahar,zaharul vanilat si un praf de sare.pana isi dubleaza volumul.Apoi se adauga cacaoa dizolvata in 2 linguri de apa ...
 Tort cu 2 creme Tort cu 2 creme
Blat:Se incalzeste cuptorul la 180gC.Albuşurile de ou se bat spuma tare, adăugând încet zahărul,ca la bezea, apoi se adauga nucile,faina impreuna cu pudra de cacao si praful de copt. Se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie ...
 Tort de ciocolata  a la Silvia Tort de ciocolata a la Silvia
Blat:Se bat ouale cu praful de sare,zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza voulmul.Se adauga uleiul si laptele,apoi faina amestecata cu cacao,coaja de portocala si praful de copt.Se toarna aluatul intr-o forma de tort (26cm)tapetata cu hartie de ...
 Tort in doua culori Tort in doua culori
Mai intai se lasa la inmuiat gelatina in 300 ml apa rece.Biscuitii se sfarama bine si se amesteca cu untul topit (sa fie lichid). Se ia o forma rotunda de tort cu fundul detasabil, se pune in forma o folie de plastic alimentar si se umezeste cu apa. ...
 Tort de ciocolata cu blat de capsuni Tort de ciocolata cu blat de capsuni
Puneti intr-un castron gemul, 3 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau otet, zaharul vanilat si uleiul. Omogenizati cu telul si adaugati faina amestecand pana ce compozitia devine omogena. Bateti spuma albusurile si ...
 Tort de ciocolata cu blat de caise Tort de ciocolata cu blat de caise
Puneti intr-un castron gemul, 3-4 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau otet, zaharul vanilat si uleiul. Omogenizati cu telul si adaugati faina amestecand pana ce compozitia devine omogena. Bateti spuma albusurile si ...
 Tort de mere cu frisca si blat Tort de mere cu frisca si blat
In cratita in care se face tortul, se caramelizeaza 2 linguri de zahar si se intinde pe peretii cratitei. Merele se taie felii, se scoate cotorul de pe fiecare feliuta si se aseaza pe fundul cratitei (peste zaharul caramelizat), astfel incat sa il ...
 Tort Sacher Tort Sacher
Albusurile le batem bine cu un varf cutit sare,pana devin spuma tare!Untul moale il amestecam cu zaharul pana devine o crema;Topim ciocolata in baie de aburi,amestecanmd bine si o adaugam in compozitia de unt;Adaugam galbenusurile unul cate unul ...
 Tort cu crema de ciocolata Tort cu crema de ciocolata
Blatul:Ouale intregi se bat ft bine,treptat se adauga zaharul,se mixeaza totul cam 15 minte pana devine o crema spumoasa si batoasa;Faina se incorporeaza in ploaie cernuta amestecand cu o lingura de sus in jos,ingloband cat mai mult aer;Se tapeteaza ...
 Tort cu piscoturi, fructe si visinata Tort cu piscoturi, fructe si visinata
Este o prajitura dedicata dragilor nostri barbati de 8 martie, cand nu prea avem timp de pierdut in bucatarie. Ii multumim cu un desert si bautura deodata. Ne ramane mai mult timp ca sa ne facem mai frumoase pentru ei si sa ne giugiulim.Curatati ...
 Pandispan cu chantilly de ciocolata Pandispan cu chantilly de ciocolata
Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul (100 g), se continua mixarea pana devine o crema spumoasa.Albusurile se bat cu 20 g zahar, mixand la o viteza mai mica pentru a ingloba aerul.Se adauga o lingura de albus montat dur peste comozitia de ...
 Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni
1) Sosul de capsuni:spalati capsunile,scurgetile pe hartie sugativa,le amestecati cu 2 linguri de zahar,dupa care le puneti intr-o tigaie de teflon ,pe foc mic cu 2-3 linguri de apa; Se fierb amestecand continuu,pana cand capsunile se topesc si devin ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 76
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z