SiteDeBucate » carne de vitel

Retete cu carne de vitel

 Tocanita de vitel Tocanita de vitel
Acest preparat plin de aroma si culoare, iti va satisface pe deplin pofta si foamea, cand vii acasa dupa o zi istovitoare de la serviciu si bucataria inunda in mirosuri apetisante ! ...
Snitel englezessc
Carnea se vitel se taie in felii subtiri de cca 1 cm grosime si se trece prin faina. ...
 Spaghetti cu sos picant de vitel Spaghetti cu sos picant de vitel
Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline.Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam.Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute. Adaugam condimentele si sucul de rosii amestecat cu vin alb. ...
 Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor
1. Cotletul de porc se taie felii si se portioneaza in bucati medii. 2. Carnea se bate bine cu ciocanelul. 3. Se unge o tava de cuptor cu ulei, in care se pun bucatile de carne una langa alta. 4. Se presara piper si sare peste carne. 5. Se ...
 Ceafa de vitel cu vin si rosii Ceafa de vitel cu vin si rosii
Carnea de vitel se curata de pielite si se spala. Eu am avut ceafa de vitel de lapte, dar merge si pulpa sau rasol alb. Se aseaza apoi intr-un vas de iena, se unge cu ulei si se condimenteaza. Se pune apa cat sa acopere carnea. Se acopera vasul si se ...
 Tocanita de vitel Tocanita de vitel
   Preparare: spalam carnea si o stergem bine apoi cu un servet de hartie absorbant.    Intr-un vas punem la incins cele 2 linguri de ulei si apoi adaugam ceapa, morcovii, ardeiul si telina si lasam la foc mic pret de cateva ...
 Cremwursti in foietaj Cremwursti in foietaj
Se lasa foaia de foietaj cateva minute la dezghetat. Se portioneaza in patrate, se ruleaza cate un cremwurst intr-un patrat de foaie, se aseza pe hartie de copt in tava de cuptor, se ung cu ou batut , se presara cu seminte de susan, se dau apoi la ...
 Papanasi din carne de vita Papanasi din carne de vita
Pentru acesta reteta e necesar sa cumparati o bucata de carne de muschi. Daca e posibil, se cumpara carnea feliata.   Se curata usturoiul de coaja se piseaza bine , se adauga putina sare ,si 1 lingura de apa, se amesteca bine. ...
 Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
Se incinge o tigaie si se adauga putin ulei de masline.Se calesc usturoiul si ceapa, aprox.4 minute, pana cand ceapa se inmoaie.Se scot si se fac piure cu blender-ul. Intr-un vas se amsteca carnea cu 2 lingurite busuioc, otetul balsamic, cele 2 ...
 Gulas Gulas
Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate. Se calesc putin, amestecand continuu, se ...
 Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina) Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)
Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, ouale 2, condimentele sare piper, paprika si rozmarin, catelul de usturoi, pesmet si grane pt copii (am pus eu puteti pune un cartof sau paine). Inima de branza se amesteca branza 200 gr cu 2 oua, ...
 Sarmale Sarmale
Varza o desfacem pe foi  , pe cele mai mari le taiem in 2 cele mai mici raman intregi, le scoatem numai baza  la nervura din spate sa le putem rula mai usor.  Preparare : tocam ceapa marunt si o calim in ulei, adaugam apoi ...
 Osso Buco Milanese Osso Buco Milanese
Preparare Osso Buco Milanese: Se asezoneaza bucatile de carne cu sare si piper, pe ambele parti. Se dau apoi prin faina, avand grija ca faina sa nu fie in exces, dupa care le asezati pe o farfurie. Puneti o oala pe foc, potrivind aragazul la foc ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se spala orezul si se lasa la inmuiat. .Frunzele de vita se oparesc in apa si bors.Se scot cu ajutorul unei palete si se pun intr-o setrecuratoare la scurs. Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca cu orezul (care a fost scurs de apa)cu ceapa ...
 Tocanita MUUU Tocanita MUUU
Se spala carnita si se pune la fiert, se ia spuma si se da un praf de sare. Cand e gata se scoate si se toaca cu cutitul ascutit cubulete marunte de tot. Zeama nu o aruncam caci ne va mai trebui deci o dam deoparte. Ceapa si morcovul se curata de ...
 Gulas cu carne de vitel Gulas cu carne de vitel
Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita se adauga carnea taiata bucatele, sare, piper dupa gust. Cand scade se mai adauga apa cat sa acopere carnea. Carnea se caleste la foc mic timp indelungat (cel putin 30 de minute). ...
 Snitele in sos de ceapa Snitele in sos de ceapa
Portionam carnea si o batem obtinand snitele. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit. Peste ea punem ardeiul si pe urma carnea. Lasam sa se mai caleasca pana ce carnea isi schimba culoarea si apoi adaugam apa.Condimentam cu vegeta si adaugam si ...
 Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb
Carnea de vitel se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se taie felii subtiri si apoi fasiute lungi. Se pune intrun castron si se adauga restul ingredientelor, amestecand bine. Se acopera cu folie si se lasa la marinat in frigider peste noapte. ...
 Rulouri de vitel cu praz si vinete Rulouri de vitel cu praz si vinete
Feliile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele. Se sareaza si pipereaza si se ung cu mustar. Se lasa putin la rece. Intre timp se pregatesc legumele. Prazul se curata, se spala si se taie in batoane de aceeasi latime cu felia de carne. Se desfac ...
 Vitel cu visine deshidratate Vitel cu visine deshidratate
Vitelul se taie julienne si se caleste in unt si curry la foc mare, 3-4 minute, dupa care se opreste focul si se pune smantana dulce, curry si visinele confiate. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu o garnitura de..... ...
1234
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de vitel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z