SiteDeBucate » carne de vita

Retete cu carne de vita

 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica, orezul spalat, ouale, pasta de tomate, verdeata tocata fin, piper, sare si se amesteca pana se leaga. Pe fiecare foaie de vita se pune aproximativ 30 ...
 Ardei umpluti cu carne Ardei umpluti cu carne
Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc si amestecam mereu sa nu se arda.Luam de pe foc, lasam carnea sa se raceasca, apoi umplem ardeii, ii asezam frumos in tava, lasam o distanta maricica ...
 Chiftea in stil arab Chiftea in stil arab
Carnea,cu ceapa si patrunjelul, se dau prin masina de tocat; apoi se mesteca;se pune pesmetul;de potriveste de sare si condimente,se mesteca f bine.Se pune compozitia intr-o tava, neunsa(de preferat rotunda);se intinde cu mina,uniform;se ...
 Sarmale in foi de varza Sarmale in foi de varza
Varza acra se desface in foi pentru a fi umplute si se spala in 2-3 ape reci. Carnea se trece prin masina de tocat. Intr-o oala pe foc se pun 2 linguri grasime impreuna cu ceapa taiata marunt timp de 2 minute.Se adauga morcovul curatat si dat pe ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Se bate carnea de vita, se condimenteaza cu sare si pipersi se aseaza peste feliile de sunca si cascaval. Se ruleaza si se prind cu scobitoare. Se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in ulei. Se servesc cu cartofi pai si salata . ...
 TOCHITURA TOCHITURA
Se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul felii subtiri. Se pun la calit in tigaia cu ulei si se lasa pana se sticleste ceapa, dupa care adaugam carnea taiata cubulete si apa (sa treaca peste carne), o lasam la foc moale pana e fiarta carnnea. Sse ...
 Tocana de vita Tocana de vita
Se taie carnea bucati mari. Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea si se fierbe adaugand din cand in cand putina apa. Cand e gata, se amesteca o lingura faina cu smantana si se adauga la tocanita.se condimenteaza cu sare si ...
 sarmale in foi de vita sarmale in foi de vita
se spala frunzele se oparesc.carnea se toaca se adauga sare,cimbru,piper,ceapa tocata,orez,oul batut.se fac sarmalutele cam 40 buc din aceasta compozitie.se fierb la foc mic cu borsul indoit cu apa circa 1 ora apoi se adauga sucul de rosii, marar ...
 spezzatino cu ciuperci spezzatino cu ciuperci
Morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata marunt se calesc in ulei,adaugam carnea taiata bucati,saram si piperam.Lasam 10-15 minute la foc mic sa fiarba in suc propriu,punem apoi faina si vinul rosu si lasam 40 minute la fiert,adaugand din cand in ...
 Gulas Gulas
Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie fisii.Se taie cuburi carnea si se prajeste de jur imprejur in ulei,la foc iute.Se adauga ceapa si ardei gras si se calesc putin.Se condimenteaza cu ...
 Beef Bourguinion Beef Bourguinion
Probabil foarte multe persoane au vazut filmul Julie&Julia si s-au intrebat cum este aceasta reteta.Ei bine si eu ma gasesc printre aceste persoane.De cand am vazut acest film mi-am dorit sa incerc aceasta reteta,iar intr-una din seri am dat fuga la ...
 Mititei la gratar Mititei la gratar
Oasele de vita se fierb ca si pentru racitura cu usturoiul ceapa tocat mixul de legume sare piper.Se lasa sa fie cat mai concentrata dupa ce sa racit se pune deoparte.Carnea se toaca foarte marunt se condimenteaza si se adauga gelatina de pe oase.Se ...
 Chiftele de carne Chiftele de carne
Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, adaugam cartofii curatati, spalati, razuiti pe razatoarea cu gauri mici si storsi foarte bine de zeama de ...
 Rulada din carne de vita Rulada din carne de vita
Carnea se amesteca cu oul, ceapa si franzela inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga mararul,usturoiul taiat marunt ,morcovii . Se pune amestecului in forma rotunda (ca de tort) unsa bine cu ulei. Se da la cuptor.Se serveste cu muraturi ...
 Tocanita cu carne de vita Tocanita cu carne de vita
Carnea se taie bucati si se opareste.Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si se amesteca cu carnea si cartofii taiati cubulete. Se fierb 20 min pana carnea si cartofii sunt fierti. Se adauga rosiile sau sucul de rosii. Se mai fierb 5 ...
 Conopida umpluta Conopida umpluta
Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga carnea,ouale,telina,pesmetul,mararul,patrunjelul,boiaua,piperul si hreanul.SOSUL- se amesteca toate ingredientele pt. sos si se da un pic la foc.Se ...
 chiftele marinate chiftele marinate
Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine inmuiata,apoi cu oul si verdeata,condimente si piper.Din compozitie se fac chiftelute care se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei ...
 Sarmalute dietetice Sarmalute dietetice
Asa procedez eu...de cand am voie sa mananc anumite alimente!Carnea se taie cubulete mici sau se toaca.Se curata morcovul, se spala, se rade si se pune peste carne.Se adauga orezul ales, spalat si scurs de apa, apoi bulionul, oul, verdeata.Eu pun su ...
 Sarmale ca in Banat Sarmale ca in Banat
Se desfac foile de varza, se spala si se lasa 1 ora in apa. Se indeparteaza cotoarele si se taie bucati potrivite pentru sarmale. Se pune orezul sa fiarba pe jumatate in 300 ml apa cu 1/2 lingurita delikat. Se curata 2 cepe, se toaca marunt si se ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea se spala, se zvinta si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in ulei cu adaos de apa, apoi se raceste. Foile de vita se oparesc si se mentin in apa rece. Orezul se alege, se spala, se scurge si se opareste, ...
1-1011-11
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de vita - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z