SiteDeBucate » carne de pasare

Retete cu carne de pasare

 Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare
Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si se curata ficateii apoi se pun la calit impreuna cu legumele.In carnea tocata se incorporeaza cimbrul, maghiranul, 1 ou batut, sare si piper.Se unge o ...
 Mincare de mazare cu carne Mincare de mazare cu carne
Se taie carnea, se toaca ceapa si se caleste totul in ulei timp de 10 minute. Se adauga mazarea, se pune apa cit sa acopere (carnea si mazarea), se adaugati o lingurita de "Vegeta", sare. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind ...
 Pui cu bame si bors Pui cu bame si bors
Se taie carnea in bucati si se prajeste in grasime. Se fierb in apa clocotita 5 minute bamele, care se limpezesc apoi cu multa apa rece. Peste carne se adauga bamele, apoi rosiile si ardeiul taiate marunt. Se pune verdeata, se acopera vasul si se ...
 Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar
Se spala pieptul,se sterge si se pune pe gratarul rotund cu apa si capac.Spaghetele se pun intr-o craticioara dupa ce a dat apa in fiert.Cu o lingura de lemn amestecam ca sa nu se prinda.In momentul cand apa fierbe, mentionez ca pun 50 gr de unt in ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul, morcovul, telina,intregi sau bucati mai mari, curatate si spalate. Se adauga putina sare si se lasa la fiert, la foc mic, acoperite. Dupa un timp ...
 Supa de pasare cu taitei de casa Supa de pasare cu taitei de casa
Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati. Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. ...
 Supa de pasare cu galuste de gris Supa de pasare cu galuste de gris
Carnea de pasare, curatata, spalata si transata in bucati, este pe jumatate fiarta in apa cu sare si dupa ce s-a luat spuma, se adauga legumele. Dupa ce au fiert toate, se strecoara supa in alt vas si se adauga uleiul.Pentru prepararea galustelor (la ...
12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de pasare - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z