SiteDeBucate » capere

Retete cu capere

 Pui cu capere Pui cu capere
-Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam. -Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim. -Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic. -Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam ...
 Carne alla pizzaiola Carne alla pizzaiola
decojim rosiile si le taiem cubulete.intr-o tigaie punem putin ulei de masline si punem carnea.o lasam 2 min pe parte,apoi adaugam usturoiul taiat in 2,caperele,maslinele si rosiile.lasam sa fiarba la foc mic 10-15 min apoi controlam sa fie carnea ...
 Chiftele de Ka nigsberg (chiftele cu sos ) Chiftele de Ka nigsberg (chiftele cu sos )
Ceapa se taie marunt si se frige in margarina RAMA. Painea se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Se amesteca ceapa cu carnea tocata, painea, ouale, coaja de lamaie, nucsoara, sare si piper.Se fac chiftelele si se fierb in supa de carne 15 minute ...
 Sepioline umplute cu alune si dovlecei picanti Sepioline umplute cu alune si dovlecei picanti
Incalziti cuptorul la 180 grade.Faceti umplutura pentru sepii in acest fel: taiati grosolan cu cutitul alunele(sau semintele mixte ),taiati fin usturoiul,patrunjelul,fileti di ansoa,caperi,masline si stafide.Puneti totul intr-un bol incapator.Eu nu ...
 Tartine cu macrou afumat Tartine cu macrou afumat
1. se curata macroul de oase si de pielita, apoi intr-un bol incapator se zdrobeste cu ajutorul unei furculite. 2. Se curata de coaja cartofii fierti in prealabil si se dau prin razatoarea mare; se amesteca apoi cu carnea de peste. 3. mixul ...
 File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj
Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele. Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si ...
 Salata de toamna Noni Salata de toamna Noni
Pieptul de pui se taie cubulete Se taie salata, castraveti, ardei si rosiile cubulete, ceapa julien, ouale se taie in jumatate sau se pot lasa intregi daca sunt micute(daca nu avem oua de prepelta se poate si cu oua normale taiate in 4), sunca se ...
 Pastrav in sos de capere Pastrav in sos de capere
Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet. Presarati-l cu sare si piper si prajiti-l in 50g unt topit, punandu-l in tigaie mai intai cu partea cu piele in jos. Prajiti pestele cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi ...
 Salau in sos de capere Salau in sos de capere
Puneti intr-un vas, la foc mic, vinul, zeama de la jumatate de lamaie, 250ml apa, ceapa tocata, boabele de piper, foaia de dafin si ceva sare. Cand incepe sa fiarba, adaugati bucatile de peste si fierbeti-le la foc mic, 15 minute, apoi scoateti-le ...
 Paste cu tofu Paste cu tofu
Pastele se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc putin cubuletele de tofu, cu sare si piper, in functie de preferinte. Cand sunt gata se rastoarna pe servetele de hartie ...
 Omleta cu sos picant Omleta cu sos picant
Faceti o omleta bine prajita din ouale batute cu laptele si cu cascavalul ras fin. Lasati omleta la racit putin si apoi scoateti-o pe un platou, rulati-o si taiati-o in fasii. Puneti in tigaie doua linguri ulei, adaugati rosiile in bulion, taiate cat ...
 Calamar picant Calamar picant
Amesteci painea  faramitata cu ouale, caperele, kaizerul, usturoiul, piperul negru si verdeata.Potrivesti de sare.Umpli tuburile de calamar, dar nu foarte tare.Pregatesti fasolea verde si morcovul fiert pentru garnitura.Inchizi cu capac de ...
 Somon cu capere Somon cu capere
Presarati medalioanele de somon cu sare, piper si nucsoara, apoi prajiti-le in 50 g unt, la foc iute, cate 2 minute pe fiecare parte. Puneti-le intr-o tava unsa cu untul ramas si adaugati caperele. Puneti pe fiecare bucata de peste cate o felie de ...
 Lasagna cu ardei copti Lasagna cu ardei copti
Cureti pestele si il dezosezi cu atentie.Fileurile, pudrate cu putina sare, le asezi deoparte, iar oasele le asezi intr-o oala, impreuna cu ceapa, ardeiul gras, sare, piper si foaia de dafin.Adaugi 2 cani de apa si lasi sa fiarba 10 minute, apoi ...
 Spaghetti cu ansoa Spaghetti cu ansoa
1. Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, pentru 8-10 minute, se fierb al-dente. 2. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul, ansoa, se lasa 2-3 minute, pana ce ceapa devine translucida. Se adauga apoi ...
 Tartar de carne Tartar de carne
Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici!Cu un cutit mai 'sanatos'incepem sa o batem pana se va maruntii;nu trebuie sa aibe aspectul celei tocate!Adaugam sare,piper macinat,ulei de masline,patrunjel tocat,putin usturoi,optional ...
 Carne  cu salsa de ton Carne cu salsa de ton
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. ...
 Insalata de mare Insalata de mare
Polipo congelat se pune in apa rece la fiert,timp de 1,30 dupa care se lasa la racit in apa in care a fiert;Calamarii taiati felii subtiri ii fierbem impreuna cu crevetii 5-6 minute in apa fiarta si sarata;Cartofii se fierb cu coaja in apa sarata,se ...
 Aperitive de ardei Aperitive de ardei
Se coc ardeii bine,se scot intr-o punga de plastic,se presara cu sare,se lasa pt 20 minute pana se racesc.Intre timp se prepara crema asa: se mixeaza hamsiile cu caperele, se adauga tonul, painea, iar la sfarsit maioneza.Ardeii se curata de coaja,se ...
 SOMON AFUMAT CU CREMA DE BRANZA SOMON AFUMAT CU CREMA DE BRANZA
Se prepara crema de branza astfel : branza Philadelphia se amesteca ( la mixer ) cu branza de vaci, putin coniac, rozmarin, sare si piper alb, pana ce devine o pasta omogena.Somonul afumat se aseaza pe farfurie cat mai estetic, in varf se pune crema ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu capere - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z