SiteDeBucate » caise

Retete cu caise

 Napolitane cu dulceata si nuci Napolitane cu dulceata si nuci
Se amesteca intr-un castron dulceata cu nuca. Intr-o tava dreptunghiulara se pune folie  alimentara.Se taie foile de napolitana pe jumatate. Se pune o foaie de napolitana,se unge cu dulceata,foaie,dulceata si tot asa pana cand terminam foile. ...
 Caramela din banane Caramela din banane
In tigaie se adauga untul si zaharul si se pune la un foc mijlociu. Continutul se amesteca intruna cu o lingura de lemn pana se topeste zaharul. Se adauga dulceata si bananele faramitate cu o furculita . Se fierbe timp de 4 minute , mereu amestecand ...
 Clatite cu sos de caise Clatite cu sos de caise
Aluat: Se amesteca toate ingredientele si apoi se coc clatitele in tigaia unsa cu putin ulei. Aveti grija sa nu le coaceti groase (2mm e destul) pentru ca altfel o sa se rupa la rulare. Sos de caise: Caisele se tin in apa minim 1 ora, apoi se taie ...
 Prajitura caramel Prajitura caramel
-Pentru blat, mixam bine galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam sare, faina si praful de copt iar la sfarsit, albusurile batute spuma. -Amestecam cu grija si turnam compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. -O introducem in ...
 Prajitura cu gem de caise Prajitura cu gem de caise
Am facut  un aluat din cele enumerate mai sus  pe care l- am impartit in 3 -am intins 2 foi in tava cu hartie de copt,inte ele turnand si uniformizand gemul de caise. -am uns si ce-a de-a 2-a foaie cu gem iar cea-a de-a 3-a foaie am ...
 Waflles portugheze Waflles portugheze
ouale se amesteca intregi cu drojdia , untul moale  , zaharul vanilat ,sarea, apoi se pune alternativ amestecand faina ,si laptele .La sfarsit se adauga nuca de cocos si praful de copt . se coace in aparatulde waflles , punanduse cate-un polonic ...
 Salam de biscuiti ( o alta varianta) si bombite vesele Salam de biscuiti ( o alta varianta) si bombite vesele
1. Mai intai sfaram biscuitii ( eu m-am ajutat de ciocanelul de snitele, in sensul ca intr-o punguta am pus o parte din biscuiti, apoi le-am tras o mama de bataie zdravana...:) ...si tot asa pana terminam intreaga cantitate de biscuiti. punem apoi ...
 Albina Albina
Pentru foi se pun toate ingredientele intr-un castron , mai putin faina, se lasa pe foc pana da in 2-3 clocote apoi se lasa la racit putin si se adauga faina.Se amesteca pana se obtine un aluat bun de intins foi.Daca e prea moale se mai pune faina ...
 Cornulete alb-negru Cornulete alb-negru
Se face o maia din drojdie,o lingurita de zahar,o lingura faina si putin lapte caldut.Se lasa sa dospeasca. Cele trei oua se bat cu 3 linguri de zahar pana se fac spuma si apoi se adauga uleiul cate putin.Se adauga zaharul vanilat,coaja de lamaie. Se ...
 Tort de mere cu branza Tort de mere cu branza
Se separa ouale ,galbenusul de albus. Untul se face spuma. Se amesteca zaharul,vaniliile,romul,coaja de lamaie si se incorporeaza galbenusurile cate unul. Se pune grisul si budinca de vanilie dupa care se pune branza de vaci amestecata bine cu ...
 Cuburi cu nuci si ciocolata Cuburi cu nuci si ciocolata
Pentru a face blatul amestecam toate ingredientele si lasam aluatul sa stea 30 de minute la frigider. In acest timp realizam toppingul: Frecam galbenusurile cu zaharul, coaja de lamaie, nucile, zaharul vanilat si la sfarsit albusurile batute spuma. ...
 Tort ALEX Tort ALEX
  Se fac 4 rulade , fiecare din 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina , 3 linguri apa si praful de copt.( galbenusurile se amesteca cu zaharul pina isi dubleaza volumul , apoi se adauga apa, faina, praful de copt si albusurile spuma) Fiecare ...
 Tort de mere - Maria Tort de mere - Maria
 Se pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se va pune zaharul tos, merele se curata de coaja si li se scoate miezul. Se pun in cratita deja pregatita, dupa cum urmeaza, merele se vor umple cu diverse dulceturi, eu am pus cate o ...
 Tort pentru bucatarasi de Sf.Mihail si Gavril Tort pentru bucatarasi de Sf.Mihail si Gavril
Pentru blat procedam in felul urmator:-mixam bine albusurile cu un vaf cutit sare,adaugam pe rand cate o lingura de zahar,adaugam galbenusurile amestecate bine cu uleiul,faina cernuta si praful de copt.Coacem compozitia in tava tapeteta cu hartie de ...
 Caise umplute cu orez Caise umplute cu orez
Se aleg caisele coapte, se desfac in doua si se aseaza pe o farfurie. Se umplu cu orezul fiert indulcit cu zahar si aromatizat cu coaja de lamaie. Se decoreaza cu zmeura. ...
 Tortul Mariilor Tortul Mariilor
1) Amestecati faina cu praful de copt, putina sare, zaharul si coaja de lamaie. 2) Faceti o adancitura in mijlocul ingredientelor amestecate si puneti acolo oul batut, banana, curatata de coaja si sfaramata, branza si stafidele scurse de rom. ...
 Gem de morcovi cu caise Gem de morcovi cu caise
Se rad morcovii cat mai fin, caisele se taie in cubulete. Se stoarce peste ele portocala, se adauga coaja rasa de la portocala, zaharul, se amesteca ingredientele si se lasa 3-4 ore sa stea. Dupa acest timp, se adauga Gelfix, se amesteca si se ...
 Inghetata de lamaie cu bezele Inghetata de lamaie cu bezele
Puneti bezelele intr-o punga de plastic si zdrobiti-le. Amestecati iaurtul cu bezelele, coaja de citrice si cu lichiorul sau sucul de portocale. Impartiti compozitia in 4 castroane si puneti-o la congelat. Pregatiti sosul: taiati caisele in cubulete. ...
 Caisata Caisata
Se scot samburii caiselor si caisele se pun intr-un borcan. Un strat de caise, unul de zahar si ultimul sa fie de zahar. Borcanul se tine la soare 2 saptamani si apoi se toarna alcool cat sa se acopere caisele. ...
 Prajitura cu alune si frisca Prajitura cu alune si frisca
Amestecati bine 2 oua intregi si 4 galbenusuri cu 130g zahar. Adaugati albusurile batute spuma, alunele macinate, faina, praful de copt, scortisoara si turnati intr-o tava unsa si tapetata. Coaceti blatul la foc potrivit, 35-40 de minute. Inmuiati ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu caise - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z