SiteDeBucate » caise

Retete cu caise

 Prajitura pufoasa cu caise Prajitura pufoasa cu caise
Este vremea caiselor si inca nu ai gatit nici un desert cu aceste apetisante fructe? parca- ti si aud raspunsul : nu am avut reteta! Da , si pentru ca te cred, iti ofer eu una ! ...
 Pui cu caise Pui cu caise
Daca pana nu demult alaturarea de carne cu fructe era ceva de neconceput, azi aceasta combinatie este intalnita in toate restaurantele lumii, fiind folosita cu incredere atat de bucatari cat si de gospodine. Fata de alt tip de carne, carnea de pui are avantajul de a fi folosita in combinatie cu toate fructele. Azi, va recomand o reteta de carne de pui cu caise. O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. ...
Prajitura cu gem de caise
Se freacă untul cu zahărul şi oul , se daugă mierea topită , laptele şi bicarbonatul. Compoziţia se încălzeşte puţin , apoi se încorporează făina. Se obţine o cocă moale care se dă la rece 2-3 ore , apoi se coc 4 foi (se presară cu făină pentru a nu se lipi foaia. ...
Prajitura cu caise, stafide si nuci
Ungi partea de jos a unei forme de tort cu unt. Presari zaharul, nucile tocate, apoi stafidele, iar peste acestea asezi un strat de caise. ...
desert cu miere si caise din compot
Scoti caisele,le lasi sa se scurga si pastrezi siropul.Le sfarami cu mixerul,dar fara sa le transformi in piure. ...
Crema de caise cu branza de vaci
Se inmoaie stafidele in apa calda,se curata caisele de coaja si sambure si se paseaza.Se amesteca piureul obtinut cu branza in care s-au adaugat cele 3 linguri de miere. ...
Foi de napolitane cu miere si gem de caise
Se amesteca untul, mierea si zaharul pana cand zaharul se topeste.Se adauga nucile macinate,esenta de rom si gemul de caise si se amesteca. ...
Inghetata de fructe
Se trec fructele printr-un plender si se amesteca piureul cu zahrul pana cand acesta se dizolva complet. ...
budinca cu mere
Merele, curatate de coaja, se rad prin razatoarea cu gauri mari; visinele si ciresele se rup in jumatati si se curata de simburi; caisele si piersicile, necuratate, se taie in felii de 2 cm grosime; prunele se rup in jumatati. ...
pandispan cu rom
Se freaca galbenusurile cu zaharul si romul. Se adauga albusurile batute spuma si faina. ...
dulceata de caise
Caisele se spala si se rup pe jumatate pentru a le scoate samburi.Se pun intr-o cratita impreuna cu zaharu si zeama de lamaie si se tin 1 ora dupa care adugam apa si le punem pe foc.Se fierb 1 ora. ...
Compot de caise
Se spala si se curata de samburi caisele.Se pun la fiert intr-o oala impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se fierbe aprox.2 ore, in functie de cat de groasa vrei sa fie zeama compotului. ...
Piure de caise
Se spala caisele, se decojesc, se taie pe jumatate si li se scot samburii.Apoi se taie in bucatele mici si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat,apa si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
 Triunghiuri cu nuci Triunghiuri cu nuci
Pt aluat: -se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, zaharul vaniliat, oul, apa si untul, se amesteca. Daca se lipeste de mana trebuie lasat 30 min la frigider. -se intinde intr-o tava unsa -se unge aluatul cu gem Umplutura: -se incalzesc ...
 Gem de caise Gem de caise
Se aleg caisele bine coapte, se curata de samburi (rupandu-se in doua). Se ia o cratita de 6 litri. Se pun caisele in cratita, apoi zaharul peste ele si se lasa sa stea cateva ore. Se baga cratita in cuptor, se fierbe la foc potrivit pana scade la ...
 Cosite cu rahat, nuci si stafide Cosite cu rahat, nuci si stafide
Daca folosim drojdie proaspata se face maia (drojdie + 1 lgta zahar+1 lgta faina peste care torn laptele caldut si las 15 minute). Eu am folosit drojdie uscata pe care am amestecat-o cu faina, am lasat 15 minute si am adaugat restul ingredientelor cu ...
 Rigo Iancsi Rigo Iancsi
(1 portie pentru o tava dreptunghiulara) 1.Cele 6 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar praf,se adauga 3 linguri cacao,3 linguri faina si albusurile batute spuma.Compozitia se toarna intr-o tava  de 20x40cm., captusita cu hartie de copt si ...
 Dulceata de caise facuta la cuptor Dulceata de caise facuta la cuptor
1.Caisele se aseaza in tava de aragaz si deasupra se presara zaharul.La inceput focul este mic, dar, pe masura ce zaharul se topeste, se mareste flacara si se lasa sa fiarba cca. 1 ora.Din cand in cand, se amesteca cu o lingura de lemn ,folosita ...
 Baigli cu nuca si mac Baigli cu nuca si mac
1.Untul, zaharul si sarea se freaca bine.Se adauga galbenusurile de ou, unul cate unul,apoi drojdia amestecata cu lapte caldut si dizolvata bine, si 425 g .faina.Se amesteca bine toate ingredientele pana cand aluatul se desprinde usor de pe mana.Se ...
 FURSECURI CU GEM FURSECURI CU GEM
1 portie/30 bucati; 1.Se amesteca ingredientele pentru aluat:faina amestecata cu praful de copt, vanilia, untul, zaharul pudra si oul. 2.Se intinde aluatul cu sucitorul pe planseta infainata.Se taie forme(vezi imaginea),1/2 cu gaurele si  1/2 ...
1-1011-18
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu caise
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z