SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Prajitura cu crema de ciocolata Prajitura cu crema de ciocolata
Blatul: Se bat albusurile cu zaharul ,se adauga galbenusurile,apa, uleiul ,  faina si aromele. Se tapeteaza o forma (25/40) cu hartie de copt ,care se unge cu ulei ,se toarna blatul si se da la cuptorul incins. Se tine in cuptor la foc potrivit ...
 Islere Islere
Preparare Se prepara mai intai biscuitii. Se pun toate ingredientele intr-un bol , praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga la restul ingredientelor. Se framanta bine cu mana pana incepe sa se lege ca un aluat. Se rastoarna pe masa ...
 Tort aniversar Tort aniversar
blaturile: doua au fost facute din 3oua si unul din doua(cel de deasupra -Un blat: se bat albusurile spuma(3) se adauga galbenusurile frecate cu 3linguri de zahar,3linguri faina amestecate cu jumatate lingurita praf de copt,,o lingura cacao,2linguri ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
Blatul : Amestecam faina cu cacao si praf de copt. Bat galbenusurile cu zahar pana se albesc iar zaharul se topeste. Peste galbenusuri adaug untul, nessul dizolvat si omogenizez. Bat albusurile spuma. In amestecul de galbensuri adaug ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Biscuiti se rup bucatele sau se baga la robot. Eu am incercat cu robotul si ii facea prea fini, asa ca am rupt la ei pana m-au durut mainile :)) Stafidele se spala si se oparesc cu apa clocotita, lasandu-se 5 minute la inmuiat. Rahatul se taie ...
 Rulada cu crema de ciocolata Rulada cu crema de ciocolata
Crema: Se fierbe laptele cu zaharul si cu cele 4 linguri de cacao. Dupa ce laptele a fiert se presara faina amestecand intruna cu telul pentru a nu face cocoloase.  Se fierbe pana devine ca o smantana. Apoi se pune pachetul cu unt/margarina ...
 Valurile Dunarii Valurile Dunarii
  Zaharul + untul se amesteca pana se face o pasta,apoi pe rand se adauga oualele intregi(fara coaja:))).Apoi se adauga faina si praful de copt. ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Blat: Se separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza cu albusurile. Cu o paleta de lemn se amesteca de jos in sus si se pune in ploaie cacao; ...
 Ciocolata de casa cu nuci Ciocolata de casa cu nuci
Apa si zaharul le punem la fiert. Dupa ce a dat in clocot, mai lasam la fiert cateva minute, pana se aduna spuma deasupra si siropul curge mai grosut din lingura. Adaugam untul si amestecam bine pana se topeste si omogenizam. Dam deoparte de pe foc ...
 Tarta de ciocolata si merenghe Tarta de ciocolata si merenghe
Se pun toate ingredientele intr-un bol . Praful de copt se pune stins cu otet. Se amesteca bine pana se leaga aluatul apoi se rastoarna pe masa de lucru pe care s-a presarat faina si se mai framanta , daca e cazul se mai adauga faina pana nu se mai ...
 Tort Barbie Tort Barbie
Preparare primul tort. Se separa ouale Galbenusurile se freaca cu uleiul, apa si praful de copt Albusurile se bat spuma cu zaharul Se adauga albusurile peste galbenusuri Se amesteca pana devine o crema omogena Se adauga treptat faina amestecand ...
 Prajitura cu ness si blat cu ciocolata Prajitura cu ness si blat cu ciocolata
Blatul: -separati albusurile de galbenus -galbenusurile le mixati aproximativ 10-15minute impreuna cu apa calduta, sarea si zaharul -albusurile le mixati spuma -in amestecul de galbenusuri adaugati faina si cacaoa cernute impreuna cu praful de copt ...
 Tort Mickey Mouse Tort Mickey Mouse
Se separa ouale , albusurile se bat spuma cu zaharul . galbenusurile se freaca cu uleiul, cacaoa si praful de copt stins cu otet sau lamaie, apoi se adauga spuma de albus ,se amesteca si se adauga faina treptat amestecand de jos in sus. Se coace la ...
 Cheesecake cu banane Cheesecake cu banane
Se framanta aluatul, se inveleste in folie de plastic si se da la frigider pentru 30 de minute. Intre timp se pregateste umplutura. Se mixeaza branza cu frisca lichida, ouale, zaharul. Trei banane se fac piure si se adauga la compozitia de branza.Se ...
 Tort cu crema de banane Tort cu crema de banane
Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate sa adauga cocosul, in cealalta faina si cacaoa. Se coc cele doua blaturi si se lasa sa se raceasca.Bananele se fac piure cu robotul, adaugand si vreo 2-3 linguri de ...
 Prajitura cu foi de zahar ars si crema de ness Prajitura cu foi de zahar ars si crema de ness
Se prepara foile. Se pune zaharul tos intr-o craticioara si se pune pe foc. Se lasa pana se caramelizeaza apoi se stinge cu 100 ml apa. Se amesteca bine pana se dizolva tot zaharul apoi se lasa la racit. Separat intr-un bol se pun galbenusurile ...
 Prajitura Snickers Prajitura Snickers
Separam albusurile de galbenusuri si le mixam puternic cu cele 300 g de zahar., ca pentru bezea. Apoi adaugam peste spuma obtinuta faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si nuca pisata. Impartim compozitia in 3 parti egale. Pe fundul unei tavi ...
 Tiramisu Tiramisu
Se incepe cu prepararea unei cafele din aproximativ 500 ml apa si cele 5 linguri de cafea. ...
 Prajitura cu crema de ciocolata alba Prajitura cu crema de ciocolata alba
Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma tare cu zaharul, iar spre sfarsit se adauga apa. Se pune pasta de galbenusuri amesecandu-se usor. ...
 Tort cu pere Tort cu pere
Am inceput cu decojirea perelor si taierea lor in 4. Intr-o cratita cu 300 ml apa si 100 g zahar se pun perele la fiert. Se lasa aproximativ 10 minute; este de ajuns sa se inmoaie perele; dupa care se scurg si se lasa sa se raceasca. Pentru blat se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z