SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Tiramisu Tiramisu
Luati un bol sau o farfurie mijlocie, cu un diametru de circa 20-25 cm , si aranjati pe ea piscoturile , asezandu-le unele peste altele . Indulciti cafeaua cu 2 linguri de zahar. Turnati cafeaua peste piscoturi , avand grija ca stratul de deasupra sa ...
Cuburi ciocolatoase
Blatul este cel de la prajitura Amandina,e blatul cu care ma inteleg :)) cel mai bine... Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Reteta prajiturii este aceeasi ca la prajitura cu caise si prajitura cu capsuni. Mai intai spalam visinele, le scoatem samburii si le presaram cu o cescuta de zahar. Trebuie sa le lasam asa cateva ore pana se indulcesc putin, se topeste zaharul si se ...
 SANDWICH DE INGHETATA SANDWICH DE INGHETATA
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mare de aragaz. 2.Intr-un bol de mixer, se bate untul cu zaharul pana cand zaharul se topeste,se adauga oul si esenta de vanilie.Se amesteca faina , bicarbonatul de sodiu, ...
 INGHETATA DE CIOCOLATA INGHETATA DE CIOCOLATA
1.Intr-o cratita, se amesteca cele 2 cani de lapte si smantana cu praful de cacao pana devine o pasta.Se pune pe foc si se lasa sa clocoteasca ,apoi se ia de pe foc, se adauga esenta de vanilie si ciocolata tocata , amestecand mereu pana ciocolata se ...
 Triunghiuri cu ciocolata Triunghiuri cu ciocolata
  Untul se bate spuma cu zaharul pana se obtine o crema fina.Se adauga ouale unul cate unul,pe urma zaharul valinat , cacaoa si scortisoara.Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitie.La final se adauga merele date pe ...
Cupcakes cu cacao
Amestecam cacao + apa clocotita pana se dizolva. Lasam la racit. Amestecam faina + praf de copt + sare. Lasam deoparte. Frecam untul spuma, adaugam zaharul si mixam pana avem o compoz.cremoasa. ...
 Cornulete bicolore Cornulete bicolore
Amestecam faina + drojdia si lasam 15 minute. (cu drojdie proaspata facem o maia: laptele caldut + zaharul+ drojdia si lasam la dospit ) ...
 BILUTE CU ROM BILUTE CU ROM
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se prajesc nucile cca. 8 minute in cuptor, intr-o tava captusita cu hartie de copt.Se scot, se lasa sa se raceasca, apoi se macina. 2.Se faramiteaza napolitanele ,se pun intr-un bol cu nucile macinate,zaharul si ...
Cozonac
Faina se cerne de 2 ori. ...
 Tort de ciocolata cu trufe Tort de ciocolata cu trufe
 Blatul: Amestecam ciocolata cu cacao si turnam apa clocotita peste ele. Amestecam usor pana se topesc. ...
 Bomboane de ciocolata cu visine Bomboane de ciocolata cu visine
Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare. ...
 Tort Zebra cu inghetata Tort Zebra cu inghetata
Ingheatata de cacao: Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema.Adaugam si cacaoa.Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider ...
 Chec in trei culori Chec in trei culori
Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusurile, untul,faina, zaharul vanilat. Se imparte compozitia in trei. Una ramane galbena, alta se amesteca,cu cacao,iar ultima cu spuma de la dulceata. Se pune in tava de chec dupa cum urmeaza: compozitia cu ...
 Prajitura televizor Prajitura televizor
Blatul1 Se framânta toate ingredientele, se imparte compozitia in doua , se  întind 2 foi si se coc pe rând pe dosul tavii.Tava trebuie sa fie unsa si înfainata. Blatul este copt când se rumeneste usor. Blatul 2 4 ...
 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
Intai se pregateste clasicul sirop. Eu l-am facut din 20 linguri de zahar si 750ml apa si coaja de lamaie rasa. Dupa ce a fost gata l-am strecurat si l-am lasat putin la racit. Crema am facut-o astfel: Am pus la topit ciocolata cu untul, aici in ...
 Fursecuri rapide Fursecuri rapide
Se amesteca untul semitopit cu Fructoza, esenta, coaja de portocala. Se adauga si oul, se omogenizeaza bine. Treptat se aduga si faina care a fost amestecata cu praful de copt. Va rezulta o compozitie mai moale. Se fac bilute de marimea unei nuci, se ...
 Gogosele cu crema de vanilie Gogosele cu crema de vanilie
Se pune intr-o cratita apa cu untul si se lasa sa se topeasca.Se ia de pe foc si se adauga faiana, se amesteca bine cu lingura de lemn sau cu telul.Se mai pune putin pe foc, mestecanduse intruna pana cand se desprinde de pe cratita (mai putin de un ...
 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Se mixeaza untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale, apoi faina si praful de copt. Se toarna jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt. Se adauga cacaoa si laptele la restul compozitiei, se amesteca bine si se toarna in ...
 Fursecuri cu gem Fursecuri cu gem
Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, apoi faina. Se imparte in doua si intr-o jumatate se adauga cacaoa. Se framanta bine, se invelesc in folie de plastic si se lasa pentru 30 de minute la frigider. Se intind apoi doua foi si se decupeaza ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z