SiteDeBucate » busuioc

Retete cu busuioc

 Oua umplute cu branza Oua umplute cu branza
Ouale fierte se taie in doua, se scoate galbenusul si se paseaza cu o furculita. Se razuieste casul sau telemea si se adauga la galbenusurile pasate. Se amesteca bine, dupa care se adauga atata branza topita, incat sa obtinem o pasta nu prea moale. ...
 APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN
De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija sa nu le rupem.Se condimenteaza cu sare si piper in interior dupa gust,si se lasa cu gura in jos pentru 5 minute,sa se scurga surplusul se zeama.Se ...
 Salata de oua Salata de oua
Ouale se cojesc si se toaca marunt.Intr-un vas adinc se amesteca toate ingredientele de mai sus si apoi se adauga ouale.Se da compozitia la rece.Se serveste ca aperitiv pe crakers (biscuiti de aperitiv sarati (sint de mai multe feluri,eu ii prefer pe ...
 Macrou la gratar cu sos de usturoi Macrou la gratar cu sos de usturoi
Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate. Se ung cu putin ulei pe ambele parti.Apoi condimenteaza dupa bunul gust. Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele sau ...
 Peste la cuptor Peste la cuptor
Se condimenteaza pestele se unge cu ulei si se lasa in frigider pentru 30 de minute.Se baga la cuptor pentru 35-40 de minute la foc potrivit, se serveste cu mamaliga si sos de usturoi.Va doresc pofta buna!!! ...
 Bruschete delicioase cu creveti Bruschete delicioase cu creveti
Dupa ce ati decongelat crevetii ii curatati si pulpa o treceti prin faina si prajiti rapid intr-o tigaie incinsa cu o lingura sau 2 de ulei.Adaugati vinul si lasati sa se evaporeze la foc mare.Scoateti crevetii si tinetii in cald.In aceeasi tigaie ...
 Rulada cu ton Rulada cu ton
Se intinde foaia de aluat, se unge cu cele 2-3 liguri de sos de rosii sau bulion, se presara tonul, apoi boabele de porumb (mazare) si ardeiul gras taiat cubulete; se adauga putin praf de usturoi, busuioc, piper si sare. Se ruleaza, dupa care se taie ...
 Budinca de cartofi Budinca de cartofi
Cartofii se curata de coaja ,se spala si se taie felii subtiri apoi se pun la fiert in apa cu sare.Ii fierbem doar pe jumatate , sa nu se sfarame de tot feliile...Dupa care ii scurgem de apa.Sunca o taiem bucati mici.Mararul il tocam foarte fin.Dam ...
 Amestec din legume pentru iarna Amestec din legume pentru iarna
Se spala legumele, se curata apoi se lasa la zvantat cateva ore , puse pe un servet absorbant . Dupa zvantare se trec radacinoasele prin masina de tocat carne . Verdeata se toaca marunt cu cutitul . Intr-un castron incapator , se amesteca toate ...
 Otet aromat pentru salate Otet aromat pentru salate
Ceapa se curata,se taie bucati,iar usturoiul curatat se taie feliute.Se pun intr-o sticla la macerat otetul impreuna cu toate ingredientele.Sticla se pastreaza la intuneric timp de 2 saptamani,dupa care se poate folosi. ...
 Zacusca de galbiori Zacusca de galbiori
Se spala galbiorii, se scurg bine de apa.Se pune niste ulei intr-o cratita care incape in cuptor. se adauga treptat ciupercile pentru ca ele lasa apa si se strang. Eu am avut o cratita de 8l si pe masura ce le spalam si le scurgeam, le adaugam in ...
 Ketchup mediteranean Ketchup mediteranean
Gogosarii se spala , se curata si se dau prin masina de tocat carne , prin sita medie . La fel se procedeaza si cu usturoiul . Foile de dafin se faramiteaza foarte marunt . Se pun toate ingredientele la fiert , mai putin sarea si zaharul , acestea ...
 Rosii in suc propriu Rosii in suc propriu
Rosiile se spala , se oparesc in apa clocotita pentru circa 30 secunde . Se scot cu o spatula , se lasa putin la racit intr-o strecuratoare apoi se decojesc de pielita , se taie in doua si li se scot cotoarele verzi .Se scurg de zeama in exces ...
 Capatana de vitel in aluat - reteta proprie Capatana de vitel in aluat - reteta proprie
Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste pana va iesi apa perfect curata.Capatana se pune la fiert intr-o oala mare impreuna cu morcovul,ceapa ,condimente si vinul alb pentru 30-40 de minute. ...
 Rulada din muschi de porc Rulada din muschi de porc
Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi ...
 RINICHI DE PORC LA GRATAR RINICHI DE PORC LA GRATAR
Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper,cimbru,busuioc si se pun pe gratarul incins ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am ...
 Pui imbatat cu bere si cartofii noi inveliti in bacon la cuptor Pui imbatat cu bere si cartofii noi inveliti in bacon la cuptor
Puiul se cond. cu sucul de portocalã, sare,ulei piper,curcuma,usturoi,cimbru,busuioc...si pasta pt. pui.Pasta pt. pui, contine :usturoi,ardei, sare, vin si ardei iute tocat, se poate face si acasã si pãstra la rece.De data asta m-am grãbit, dar ...
 PUI  LA CUPTOR PREPARAT IN BERE PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE
Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper,ienibahar,cimbru,busuioc si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga ...
 Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta  no forno) Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)
Carnea se poate tãia felii sau lãsa intreagã:))Usturoiul pisat se freacã bine cu sare, se unge carnea.Condimenteazã, adaugã sucul, pasta de ardei, piper, foi de dafin, ulei, si vin cât sã acopere carnea putin.Se lasã la rece o zi.Se pune ...
1-1011-2021-3031-4041-45
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu busuioc - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z