SiteDeBucate » busuioc

Retete cu busuioc

 Pateu de ficat (by gaby) Pateu de ficat (by gaby)
Se pun ficateii la prajit in 2 linguri de unt ,se prajesc pe toate partile dupa care se pune 1 canita de apa ,vinul, ceapa taiata in 6 , usturoiul bucatele si restul condimentelor si 200 g unt ,se lasa sa fiarba 15-20 minute,la final se pun 100 g ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Simplu de tot si tare bun. Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin ...
 Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor
Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs. Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si ...
 Rosii cu mozarella Rosii cu mozarella
Rosiile se spala si se taie felii. Pe un platou se pun feliile de rosii si se alterneaza cu cele de mozarella. Otetul se amesteca bine cu uleiul de masline si se stropesc rosiile si mozarella. Se adauga sare si piper dupa gust. Pe deasupra se ...
 Limba cu sos mediteranean Limba cu sos mediteranean
Fierbeti limba si curatati-o de pielita. Rosiile oparite, decojite si tocate marunt caliti-le in unt, apoi adaugati limba si maslinele taiate rondele. Presarati cu cimbru, busuioc, sare si piper. La sfarsit, adaugati usturoiul taiat in felii si ...
 Midii in sos alb Midii in sos alb
Se trag la tigaie 2-3 minute, in unt, midiile, se adauga vinul, apoi dupa 5 minute se pune coniacul. Dupa alte 5 minute se pune smantana si usturoiul tocat. Se adauga mararul si busuiocul, tocate marunt, si se potriveste de sare si piper. Se mai ...
 Pui milanez Pui milanez
Pieptul de pui se spala si se cresteaza pe diagonala pentru a crea un buzunar. Rosile se taie rondele si in fiecare buzunar se pune o felie de mozarella, feliute de rosie, busuioc si piper. Se unge pieptul de pui cu putin ulei si se da prin ...
 Tortelini cu branza Tortelini cu branza
Tortelini se fierbe in apa cu putina sare aproximativ 15 minute. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se calesc feliile de rosii. Peste tortelini se pun rosiile, branza rasa, usturoi taiat marunt si busuioc. Sper sa va placa! ...
 Rulouri de vinete Rulouri de vinete
Taiati vinetele in felii, pe lungime, fara a le curata de coaja. Ungeti-le cu ulei pe ambele parti, sarati-le, piperati- le si prajiti-le pe gratar. Lasati-le la racit. Intre timp, taiati telemeaua, ardeiul si rosiile in bastonase, aproximativ egale. ...
 File de salau in crusta de ierburi aromata File de salau in crusta de ierburi aromata
Din unt, faina, 100g zahar si 2 galbenusuri framantati un aluat ti impartiti-l in doua parti egale. Ungeti o tava cu unt, puneti o foaie de aluat, apoi deasupra acesteia intindeti uniform umplutura care se face astfel: galbenusurile ramase ...
 Paine cu usturoi Paine cu usturoi
Se cresteaza bagheta de paine la intervale de 4 cm fara sa fie taiata complet. Usturoiul se curata si se toaca marunt, se amesteca cu untul, sarea, verdeata si mirodeniile. Compozitia obtinuta se introduce in crestaturile din paine. Bagheta ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Somon la cuptor cu spanac si ciuperci Somon la cuptor cu spanac si ciuperci
Se incalzeste cuptorul 190 (grade C). Se aseaza pestele intr-o tava unsa. Spanacul se spala bine si se taie cu cutitul nu foarte marunt.Rosia se spala si se taie in jumatate se scoate miezul afara, dupa care se taie bucatele. Ciupercile se curata ...
 Salata de paste cu ton si mozzarella Salata de paste cu ton si mozzarella
Pastele se pregatesc conform instructiunilor. Se scurg si se pun intr-un vas. Se lasa sa se raceasca. Se adauga tonul, ardeiul iute taiat in rondele si se pune si mozzarella, rosiile taiate in felii, ulei, zeama de lamaie, condimente si ...
 Paste cu tofu Paste cu tofu
Pastele se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc putin cubuletele de tofu, cu sare si piper, in functie de preferinte. Cand sunt gata se rastoarna pe servetele de hartie ...
 Supa de busuioc Supa de busuioc
Rosiile se oparesc cu tot cu coaja si apoi se curata. Se taie in cubulete. Cartofii se spala, se curata si se taie si ei in cubulete. Apa se pune la fiert cu piper si sare. Cand incepe sa dea in fiert se pun rosiile, cartofii si fasolea. Se mai ...
 Rapan (Melc marin) in sos rosu Rapan (Melc marin) in sos rosu
Curatati, spalati si taiati melcii in bucatele. |nabusiti-i 10 minute in ulei, apoi stingeti-i cu vinul. Dupa ce vinul se evapora, puneti sosul de rosii, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand ...
 Tarta cu orez si dovlecei Tarta cu orez si dovlecei
Alegeti, spalati si fierbeti „al dente” orezul in apa sarata. Puneti putin ulei intr-o tigaie si caliti ceapa taiata marunt si usturoiul curatat, intreg. Adaugati dovleceii rasi pe razatoarea mare. Tineti vasul pe foc potrivit, amestecand din ...
 Spaghete bolognese Spaghete bolognese
Prazul se taie in rondele si morcovii in cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc putin si se pun cubuletele de morcovi si prazul. Se mai lasa 5 minute, se pune carnea si se amesteca. Se pune sare si piper dupa gust, se adauga bulionul, rosiile si ...
 Sos cu busuioc Sos cu busuioc
Cateii de usturoi se taie in felii. Se calesc in uleiul de masline. Cand prind o culoare aurie, se adauga pulpa de rosii si se lasa la fiert, la foc mic. La sfarsit, se adauga busuiocul si sare dupa gust. ...
1-1011-2021-3031-4041-45
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu busuioc - Pagina 25
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z