Pui cu ghimber si ceapa verde
Amesteca sucul de lamaie verde si ghimberul si lasa amestecul la marinat o ora. Taie puiul in felii foarte subtiri. taie partea alba a cepelor verzi si taie frunzele verzi cat de marunt. ...
Tocanita de miel
Tocanita de miel e un alt preparat bine-cunoscut al bucatriei austriece, care merita incercat pentru ca este nu doar delicios ci si foarte sanatos, fiind combinatia perfecta de carne si legume. ...
Marinata de crap
Retetele traditionale de peste sunt faimoase in lumea intreaga. Noi va propunem o marinata de crap, facuta dupa o reteta traditionala care cu siguranta va face impresie in cazul invitatilor din strainatate. ...
Gulyasos husleves
Speli carnea si o pui la fiert in apa rece. Indepartezi spuma formata, eventual schimbi apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi zarzavaturile curatate, spalate si taiate in patru. Lasi sa fiarba la foc mic sa ramana supa limpede. Cand carnea ...
Supa mexicana
Portionezi carnea, torni peste ea apa, doar cat sa o acopere si o lasi la fiert, acoperita cu un capac, la foc mic timp de 45 de minute. Mai adaugi apa calda. Separat, tai ceapa si o calesti in ulei. Adaugi morcovii, cartofii, dovlecelul si ardeiul ...
Scoici cu legume
Spalati bine scoicile in apa rece si puneti-le la fiert in apa cu 1 lingurita sare. Curatati, spalati si taiati in cubulete morcovul, ardeiul gras si ceapa, iar tulpina de telina taiati-o in feliute. Puneti intr-o tigaie mare uleiul, legumele toate ...
Placinta ciobaneasca (Sheperd's Pie)
Este vorba chiar de acea placinta pe care irlandezii o fac de ziua lor, de Saint Patrick. Varianta mea este una mai usoara decat cea clasica. Daca o vreti si mai dietetica de atat, puteti inlocui piureul de cartofi cu piure de conopida. Partea buna e ...
Paste bolognese
Sosul pentru Bolognese, unul dintre cele mai faimoase din lume, este, de fapt un sos ragu fiert timp de ore, care are la baza carne de vita tocata, pancetta (sau bacon), ceapa, morcovi, telina, rosii, vin si smantana. Carnea de vita se ...
1