SiteDeBucate » branza topita

Retete cu branza topita

 Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei
Cei 7 cartofi mari se spala bine, bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.Dupa ce au fiert (20-25 min.) si s-au racorit un pic, se taie in 2 pe lungime cartofii si se scobesc.Se ung un margarina topita sau unt si se aseaza in tava de aragaz. Se ...
 Corabioare aperitiv Corabioare aperitiv
Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia ...
 Mini-rulade din lipie Mini-rulade din lipie
1. Se intinde cate o lipie pe planseta de lucru, se unge cu crema de branza, apoi se intind feliile de branza topita si cele de sunca.2. Se ruleaza lipia cu totul, iar rulada rezultata se va prinde in scobitori, astfel incat sa nu se desfaca; se ...
 Ciuperci umplute cu praz si sunca (cremvursti) Ciuperci umplute cu praz si sunca (cremvursti)
Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o tava unsa cu ulei. Presarati in fiecare sare si piper. Curatati si tocati foarte marunt prazul si usturoiul verde si puneti-le la calit intr-o tigaie ...
 Cartofi umpluti cu carnaciori Cartofi umpluti cu carnaciori
se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.facem scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Spalam ciupercile, le indepartam piciorusele, le saram si le lasam 10’, pe un prosop de hartie. Intre timp, curatam si tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem in cubulete, salamul si piciorusele ciupercilor. Intr-o tigaie, punem o lingura de ulei, ...
 Ciupercute umplute Ciupercute umplute
Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul. Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul ...
 Ciupercute ingrasate Ciupercute ingrasate
Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, cubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi 'ingrasam ' ciupercile.Ugem tava, incingem cuptorul si bagam ...
 Ciuperci Umplute Ciuperci Umplute
Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs.Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...le lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa ...
 Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi
Tocati marunt ceapa verde si sunca, apoi puneti-le la calit intr-o lingura de ulei cateva minute la foc mic. In 2 castronele amestecati cu un tel mic sub forma de para cate 2 oua cu 2 lingurite de faina, cu putina sare si piper dupa gust. Puneti la ...
 Oua umplute Oua umplute
Ouale se pun la fiert in apa rece cu sare si se mai tin 5 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Se pun 1/2 minut in apa rece, apoi se curata de coaja.Fiecare ou se taie in jumatate (de-a lungul). Se scot galbenusurile , care se ...
 Oua umplute cu branza Oua umplute cu branza
Ouale fierte se taie in doua, se scoate galbenusul si se paseaza cu o furculita. Se razuieste casul sau telemea si se adauga la galbenusurile pasate. Se amesteca bine, dupa care se adauga atata branza topita, incat sa obtinem o pasta nu prea moale. ...
 clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci
Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri.Se pune creierul la fiert in apa cu sare si otet. Intre timp se bat bine ouale, se adauga branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile, mararul tocat, ceapa ...
 Curcan cu oua Ochi de paun Curcan cu oua Ochi de paun
Taiati si bateti pieptul de curcan, ca sa obtineti un dreptunghi de aproximativ 30 x 20 cm si condimentati, apoi intindeti-l pe o folie de aluminiu unsa cu ulei de masline (cine doreste il poate intinde pe 2-3 foi de placinta unse intre ele cu ulei ...
 Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
O fripturica simpatica din piept de pui, foarte usor de facut, la cuptor sau pe gratar si ti se pare ca mananci ceva nou. Mai diversificam putin meniul, chiar daca de fapt mancam tot pui.Eu am scos pieptul de pe os de la un pui mai mare. Taiati ...
 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pe o plansa pe care am presarat putina ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 Carne de pui cu sos Carne de pui cu sos
Carnea curatata se fierbe 5-10 minute, se schimba apa. Se adauga legumele,sare, piper boabe si foaia de dafin. Scot carnea si legumele din supa dupa ce sunt fierte, las sa se raceasca.Topesc untul, adaug radacinoasele date pe razatoare, o cescuta de ...
 Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant
Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna cu zarzavaturile curatate si spalate. Lasati sa fiarba 15 minute, la foc mic, apoi scoateti carnea. (Cu zeama ramasa faceti o supa delicioasa)Intre ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu branza topita - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z