SiteDeBucate » branza topita

Retete cu branza topita

 Fete ochioase Fete ochioase
Ungem feliile de paine cu unt si crema de branza. Peste aceastea punem ochii din felii de oua fierte si bucatele de masline negre. Ochii vor fi elementul principal al sandvisului. Cream parul omuletilor din feliute de ardei sau castravete, nasul din ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Spalam ciupercile, le indepartam piciorusele, le saram si le lasam 10’, pe un prosop de hartie. Intre timp, curatam si tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem in cubulete, salamul si piciorusele ciupercilor. Intr-o tigaie, punem o lingura de ...
 Aperitive cu telemea de vaca Aperitive cu telemea de vaca
Preparare aluat: Incepem prin a face maiaua. 3-4 linguri cu apa caluta se pun peste drojdia cu zahar. Se presara putina faina si se lasa la dospit. Faina o punem intr-un vas iar in mijloc punem untul si sarea. Framantam untul cu faina si turnam, ...
 Pizza rapida Pizza rapida
Tapetam o tava cu hartie de copt, trecem feliile de paine prin lapte si le asezam pe toata suprafata tavii. Spargem ouale, le batem bine impreuna cu laptele ramas si rasturnam amestecul peste paine, uniformizam si dam la cuptorul incins, ...
 Pui pe piure de cartofi cu morcovi Pui pe piure de cartofi cu morcovi
Incepem prin a pune cartofii si morcovii la fiert cu putina sare si piper. Cand au fiert, ii pasam bine amestecandu-i cu branza topita, unt si marar. Se mai pune sare si piper pentru gust. Carnea o punem la prajit un uleiul bine incins. Din cand in ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
  Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare. Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se ...
 Clatite de ou Clatite de ou
Oul se bate ca pentru o omleta si se toarna ca o clatita in tigaia in care s-a incins uleiul. Cand e gata se unge clatita cu branza topita, se pune ketchup si apoi se pun restul de ingrediente. Dupa ce este gata se ruleaza ca o clatita. Este ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Cartofii se taie in cuburi si morcovii in rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se pun la calit in craticioara pipotele, apoi se pune apa, sare, piper si se lasa sa fiarba. Dupa ce fierb putin peste pipote se adauga ceapa putin ...
 Rulouri de pui cu ciuperci Rulouri de pui cu ciuperci
Taiati pieptul de pui in 8 felii. Bateti-le cu ciocanul. Pe fiecare felie de carne presarata cu condimente, puneti cate o bucata de branza topita. Rulati carnea cat mai strans. Infasurati fiecare rulou de carne in cate o felie de jambon, prindeti ...
 Chifle umplute Chifle umplute
Tai cate un capacel chiflelor si le indepartezi miezul cu o lingurita.Cureti, speli si toci marunt ceapa si verdeata. Razi fin telemeaua, iar daca este cazul, pasezi branza dulce. Tai sunca in cubulete.Pregatesti umplutura din branza dulce, ...
 Aperitive de toamna Aperitive de toamna
Fierbi ouale tari, dupa care le cureti, le tai in jumatate, le scoti galbenusurile si le amesteci cu jumatate din cantitatea de unt si branza topita pana obtii o pasta omogena cu care umpli jumatatile de albusuri fierte. Speli apoi rosiile, le tai si ...
 Lasagna cu verdeturi de primavara Lasagna cu verdeturi de primavara
 Foile de lasagna se pun la fiert pe rand  in apa cu sare si o lingurita de ulei, si asta pentru ca sa nu se lipeasca.Nu se lasa decat sa se inmoaie putin. Se scot si se pun separat.In putin ulei se calesc ceapa verde tocata marunt, ...
 Tarta sarata cu foietaj Tarta sarata cu foietaj
Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand au lasat toata apa. Ungem o tava, intindem aluatul si asezam feliile de cascaval, feliile de sunca presata, ciupercile si deasupra branza topita. ...
 Tort aperitiv Tort aperitiv
Si pentru ca tot mi-au picat clatitele gata facute in mana era mai mare pacatul sa ratez o asa economie de timp, ca de mult vreau eu sa fac un tortulet aperitiv. Si uite ca s-a ivit ocazia.Se curata si se spala legumele. Se pastreaza pentru decor un ...
 Specialitate cu cascaval si pasta de branza Specialitate cu cascaval si pasta de branza
Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam un minut si turnati laptele amestecand energic pana se ingroasa si adaugati untul sau uleiul de palmier si telemeaua rasa. Luati imediat de pe foc si ...
 Clatite cu branza (aperitiv sau desert) Clatite cu branza (aperitiv sau desert)
Preparati aluatul de clatite astfel: puneti faina intr-un castron, ouale, putina sare, 3 linguri de ulei, si incepeti sa incorporati apa, amestecand cu un tel in forma de para. (se poate prepara si in blender sau cu mixerul) Incorporati apa, ...
 Tort de clatite cu branza Tort de clatite cu branza
Preparati aluatul de clatite astfel: puneti faina intr-un castron, 3 oua plus un albus (pastrati un galbenus pentru crema de branza), putina sare, 3 linguri de ulei, si incepeti sa incorporati apa, amestecand cu un tel in forma de para. (se poate ...
 Cornuri umplute Cornuri umplute
Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea. Ouale se bat ca pentru omleta, branza topita se taie felii(fiecare felie in 3 fasii,daca folositi cornuri sau chifle lunguiete) iar daca ...
 Ciupercute ingrasate Ciupercute ingrasate
Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, cubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi 'ingrasam ' ciupercile.Ugem tava, incingem cuptorul si bagam ...
 Aperitive pt copii Aperitive pt copii
Amestecam branza de vaci cu branza topita.Taiem rosiile in doua si indepartam partea cu seminte,increstam un pic rosia sa capete forma a doua aripi siil umplem cu branza pregatita in prealabil,apoi dintr-o jumate de maslina punem capul prins cu ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu branza topita - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z