SiteDeBucate » branza de vaci

Retete cu branza de vaci

Tarta cu branza de vaci si praz
Acest preparat este ideal atat ca si fel principal cat si ca aperitiv, iar daca tii post, poti inlocui branza de vaci cu cascavalul vegetal. ...
 Gogosi cu sos de fructe Gogosi cu sos de fructe
Gogosii cu fructe sunt extrem de deliciosi si usor de preparat. In plus de astea, ei constituie un desert potrivit atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Pentru ca placerea sa fie dubla, rugati-i pe cei mici sa va dea o mana de ajutor. Vor fi incantati sa va ajute si la sfarsit incantati sa manance ce au pregatit. ...
 Papanasi cu dulceata Papanasi cu dulceata
In orice parte a tarii vei merge pentru a te bucura de agroturism, vei constata ca orice pensiune are in meniu papanasi cu dulceata si smantana si clatite cu dulceata, semn ca sunt doua retete pentru deserturi traditionale romanesti. Eu va propun azi reteta de papanasi din branza de vaci. ...
Pasca din branza fara aluat
Bate albusurile spuma cu zaharul. Adauga apoi galbenusurile unul cate unul. Toarna margarina topita si racita putin. ...
Saleuri
Se imparte pachetul de 800 g in doua. O parte o folosesti la saleuri, cealalta o pui la frigider. Intinde o foaie pe care o tai pe margini sa ramana frumos. ...
Clatite la cuptor
Prajim clatitele din toate ingredientele de mai sus. amestecam branza cu zaharul, oul , estenta. umplem clatitele , le rulam. ...
Clatite cu branza devaci
Din faina, lapte, apă minerală, 6 oua, sare, 50 g zahar si un plic de zahar vanilat se prepara o coca ce se lasa sa se odihneasca 30 min. la rece. ...
desert cu miere si caise din compot
Scoti caisele,le lasi sa se scurga si pastrezi siropul.Le sfarami cu mixerul,dar fara sa le transformi in piure. ...
Orezul copiilor
Orezul se spala bine si se fierbe.Dupa ce orezul s-a fiert se strecoara apoi se amesteca cu branza e vaci pana devine o pasta cremoasa. ...
ALIVENCI
se freaca branza,pana devine o crema,se adauga ouale,malaiul,faina,zaharul,smantana,untul,pe rand. Se unge o tava cu unt,se torna compozitia,si se coace la foc potrivit circa 35 minute. ...
Fantezie cu branza si piersici
1.Se amesteca untul cu 2 linguri de zahar si pliculetele de zahar vanilat pana se obtine o spuma groasa.Se pune si sucul si coaja de lamaie. ...
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI
Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul l-am dat la frigider cam 2 ore. ...
 Salata de oua cu panite Salata de oua cu panite
Taiem ouale cubulete mici, tocam ceapa si verdeturile si apoi le amestecam cu branza, smantana si iaurt. Condimentam cu sare, piper, ardei iute, oregano, sau orice alte condimente care va plac si se potrivesc. Servim cu Panite si decoram cu bucatele ...
 FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE
1.Florile de dovlecel se sterg usor cu un servet moale de bucatarie si se taie stigmatul cu foarfeca. 2.Dovlecelul se curata de coaja ,se scot semintele si se taie in cubulete de 2-3 cm. 3.Rosiile se curata de pielita (prin scufundare in apa ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 Placinta moldoveneasca Placinta moldoveneasca
Se face un aluat de placinta obisnuit si se lasa sa se odohneasca 30 min. Separat facem compozitia din 1 kg de branza se amesteca cu 3-4 oua. Stafidele au fost puse in rom cam 30 min apoi se adauga peste brinza si zaharul fin.  Se imparte ...
 Bascute dulci Bascute dulci
Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. Intre timp se amesteca branza cu oua, zahar, coaja de lamaie, ...
 PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS
Mai intai se prajeste pesmetul in putin unt si se pune la rece. Branza de vaci am maruntit-o bine cu dosul furculitei, am amestecat -o cu ouale, cu aromele, si grisul. Am luat cu lingurita cate putin din compozitie si, in palme, am modelat cate ...
 Tort cu capsuni Tort cu capsuni
Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam un rand de piscoturi. Mixam cele 300 g de capsuni cu 2 linguri de zahar pudra, pana obtinem un piure fin. Punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot. Pastram restul de sos. Intr-un bol mixam ...
 Placinta cu branza si iaurt Placinta cu branza si iaurt
Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Se adauga zaharul si esentele,apoi iaurtul si branza.Se obtine o compozitie lichida. Impartim foile de placinta in 3 si le ungem cu ulei pe fiecare in parte. Din compozitia de iaurt punem ...
1-1011-2021-22
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu branza de vaci
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z