SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu verdeata

 Aperitiv cu ficatei Aperitiv cu ficatei
Fierbe ficateii in apa cu putina sare, apoi toaca-i cubulete (sanu fie foarte marunte).Ceapa tocata si morcovul dat pe razatoare se calesc in putin ulei.Din faina, un ou, unt, jumatate de cana de smantana si un praf de sare se face un aluat fraged ...
 Rulada de carne cu ciuperci Rulada de carne cu ciuperci
Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi sa se raceasca,adaugi 3 oua, condimentele, painea, mai dai o data pe masina de carne sau pe robot.Adaugi pateul de ficat. Asezi o jumatate din ...
 Cartofi umpluti cu carnaciori Cartofi umpluti cu carnaciori
se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.facem scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un ...
 Drob din carne tocata de vita Drob din carne tocata de vita
Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti ou batut cu un pic de lapte... Dati la cuptor.. ...
 Rulada cu carne Rulada cu carne
Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, 5 oua crude, si verdeata. Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune jumatae din cantitate si din loc in loc se pune oul ramas fiert si taiat in jumatati. Se pune restul de ...
 Drob de pasare Drob de pasare
Se fierbe putin ficatul si pieptul de pasare, cat sa poate trece prin robot, sau moara de tocat carne, apoi se trece prin robot, se adauga ceapa si usturoiul, tot ca la orice drob, apoi condimentele, ouale batute spuma, se amesteca bine.Se unge o ...
 Drob de miel in foaie Drob de miel in foaie
Se prepara un aluat fraged din faina, grasime si ou. Se intinde o foaie ca de taitei, iar la mijloc se pune compozitia preparata ca la drobul de miel. Se asaza marginile si se coace la cuptor. ...
 Drob de miel (special de Paste) Drob de miel (special de Paste)
Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. ...
 Drob de miel  cu verdeata Drob de miel cu verdeata
Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu ceapa inabusita, verdeata toccata marunt, miezul de franzela inmuiat in lapte. ...
 Chiftelute de dovlecei Chiftelute de dovlecei
Curatam si dam pe razatoare dovleceii. Ii amestecam cu o lingurita de sare si ii lasam cam zece minute sa-si lase apa, dupa care ii stoarcem foarte bine(eu i-am stors intr-un tifon).Adaugam oul, grisul, verdeata, usturoiul, piperul si amestecam. ...
 Ciupercute ingrasate Ciupercute ingrasate
Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, cubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi 'ingrasam ' ciupercile.Ugem tava, incingem cuptorul si bagam ...
 Castraveti  umpluti Castraveti umpluti
Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua si se scoate miezul de la castravete, dupa care se umple cu rosie, ardei, ciuperca tocate marunt si amestecate cu sare, piper, verdeata dupa gust. ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Se amesteca faina cu praful de copt.Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul, laptele, mezelurile, legumele si verdeata. Albusurile batute bine spuma, se adauga si ele , apoi faina.Daca e prea moale , se mai pune faina, daca e prea tare , se ...
 Aperitiv delicios Aperitiv delicios
Se amesteca faina cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, mezelurile, verdeata si legumle. Albusurile le batem separate si le adaugam in compozitia de galbenusuri apoi adaugam faina , amestecand usor. Daca compozitia este prea ...
 Ciuperci la gratar Ciuperci la gratar
Ciupercile se aleg mai mari si egale, se spala, se curata, li se scot piciorusele care se toaca marunt si se arnesteca cu piperul pisat, sarea si verdeata taiata foarte marunt. In palaria ciupercii si in golul ramas de la picioruşe se asaza aceasta ...
 Omleta cu ceapa rosie Omleta cu ceapa rosie
Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste.Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se ...
 Chec aperitiv 2 Chec aperitiv 2
Se amesteca cascavalul,salamul cu 2 oua crude si samnatana ,faina si gogosarul.Se potriveste de sare,piper condimente.Se adauga verdeata si ouale cuburi.Toata compozitia se aseaza intr-o tava de chec in care pune hartie de copt .Dupa ce am asezat ...
 Oua umplute pane Oua umplute pane
Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se scoate galbenusul si se amesteca apoi cu pateul, sare, piper si verdeata tocata. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de albusuri de ou fierte, se ...
 Ciupercute aperitiv Ciupercute aperitiv
Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie in partea de jos, se scoate galbenusul usor, avand grija sa nu se rupa ouale. Se scoate galbenusul de la toate ouale. Se paseaza galbenusul si se ...
 Omleta Omleta
Ouale se bat bine se adauga restul de ingrediente,ceapa taiata marunt si ,intr-o tigaie incinsa,se pune continutul,se intoarce si pe cealalta parte dupa cate-va secunde si....pofta mare!!!! ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu verdeata - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z