SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu usturoi

 Drob de pui Drob de pui
Se pun pipotele si inimile la fiert cu un praf de sare. Cand au fiert se dau la racit. Ficateii se fierb separate si la fel se dau la racit. Intre timp se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa si ...
 Vinete la cuptor acoperite cu topping de legume Vinete la cuptor acoperite cu topping de legume
Am taiat vinetele și dovleceii pe din doua, le-am crestat cu cuțitul (avînd grija sa nu tai învelișul exterior, de la baza) și am acoperit apoi cele 8 jumatați cu un topping facut din ulei de masline, usturoi pisat și verdețuri ...
 Floricele cu carne Floricele cu carne
Aluat: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine, la programul de framantare+dospire. Umplutura: Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou,ierburi si condimente. Se intinde aluatul, nu foarte gros si se taie cu o forma ...
 Rulada din piept de pui Rulada din piept de pui
Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente. Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros. Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel. ...
 Sorici in saramura Sorici in saramura
Se verifica soriciul sa fie curatat de par si i se mai ia din grasime cu cutitul, dar nu toata. Lasati un strat de 2-3 mm de grasime. Se ruleaza si se leaga cu ata. Se pune in borcan impreuna cu celelalte ingrediente si se da 3-4 zile la frigider. ...
 Slanina cu boia Slanina cu boia
Se piseaza usturoiul si se unge slanina cu pasta de usturoi obtinuta. Se pune bucata de slanina in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita. Se lasa la rece (camara, balcon sau frigider acoperita) circa o saptamina. Se scoate, se ...
 Kaizer de casa Kaizer de casa
Se piseaza usturoiul si se unge carnea cu pasta de usturoi obtinuta. Se pune bucata de piept de porc in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita. Se lasa la rece (camara, balcon sau frigider acoperita) circa o saptamina. Se curata ...
 Carnaciori vegetarieni Carnaciori vegetarieni
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min. Apoi se adauga si celelalte ...
 Clatite aperitiv Clatite aperitiv
Clatite: Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu 1 lingurita de sare. Umplutura: Legumele tocate ...
 Piftele de cartofi Piftele de cartofi
Cartofi si morcovi se curata si se dau pe razatoarea mica.Eu dau cartofi mai intai,pun apa peste razaluiala si apoi ii scurg.Zeama o pastrez pentru a scoate amidonul.acest amidon il folosesc la piftie,la creme..etc Dam si morcovul pe razatoarea ...
 Stamppot Stamppot
Legumele se curata , se spala, se aseaza impreuna in oala pe foc in apa cu sare sa fiarba. Cand sunt fierte se scurge apa, se bat cu batatorul pt puree de cartofi impreuna cu 2 linguri ulei masline sau unt pt gurmanzi si eventual sare dupa gust. Am ...
 Iahnie de linte verde Iahnie de linte verde
Lintea se aseaza in vas cu apa calduta cca 1 ora se poate lasa si peste noapte(ca si fasolea). Se aseaza in oala cu apa pe foc si se lasa sa fiarba pana devine moale, consistenta untoasa.Se opreste focul si se scurge de apa. In alta cratita se ...
 Perisoare picante Perisoare picante
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust. Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca ...
 Strudel cu ciuperci Strudel cu ciuperci
se trag  in putin ulei  la tigaie ciupercile  si usturoiul pisat (mai aromat iese cu unt dar fiin post am  folosit ulei) si apoi se inabusa cu putina apa. se amesteca faina cu supa de legume (sau apa sau lapte ) si se adauga ...
 Cartofi taranesti Cartofi taranesti
Cartofi se taie bucati mari apoi se pun la fiert cu sare si un pic de delicat. Usturoiul se taie feliute. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si untul apoi se adauga usturoiul si se "ameteste" un pic, apoi ardeiul taiat cubulete. cind ...
 Rulada de pui cu carne tocata Rulada de pui cu carne tocata
Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc. Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust. Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Se spala ciupercile si se scot coditele,se toaca ceapa,usturoiul,mararul,coditele de la ciuperci si se calesc in apa si putin ulei. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min. ...
 mini chiftelute de pui mini chiftelute de pui
  Toc carnea de pui , ceapa, patrunjelul si usturoiul folosind robotul de bucatarie , ingredientele le toc separat una de cealalta . Apoi amestec toate ingredientele impreuna cu oul, sare si piper. Din compozitia rezultata formez bilute mici pe ...
 Snitel de conopida Snitel de conopida
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa,se scurge. Se bat oualele cu sare sau delikat,se adauga si 2 catei de usturoi pisat. Intr-o farfurie se adauga pesmet. Se ia bucatele de conopida se da prin pesmet apoi prin ou si se pun la prajit ...
 Ciuperci umplute la tigaie Ciuperci umplute la tigaie
Ciupercile se lasa in apa 30 de min dupa care se curata. Coditele se taie cubulete la fel si usturoiul si se amesteca impreuna cu cubulete de usi. cu acest mix se umplu ciupecile. Se da cascavalul prin razatoare si se pune deasupra; se condimenteaza. ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu usturoi - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z