SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu praf de copt

 Tarta cu carne Tarta cu carne
Aluat: Se amesteca faina cu sare, praful de copt si cimbru. Untul moale si oul se adauga peste faina si se framanta un aluat elastic, nelipicios. Umplutura: Pieptul de pui se toaca. Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc usor in cateva linguri cu ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
amestecam toate ingredientele si punem compozitia intr-o tava de chec,unsa si tapetata cu faina.dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de cca 40 min(eu fac intotdeauna proba cu scobitoarea).dupa 25-30 min scoatem si presaram parmezan ras apoi ...
 Clatite cu ciuperci in vin Clatite cu ciuperci in vin
  Prima data se fac clatitele, din faina, 2 oua, apa  minerala si praful de copt. Se omogenizeaza cu mixerul, dupa care se coc clatitele in mod normal, in tigaia unsa cu ulei. Separat se curata ciupercile, se spala, se toaca marunt si se ...
 Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza
Spanacul se spala si se opareste in apa cu putina sare. Se pune sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.Cand s-a racit se toaca marunt. Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile pe rand,faina,praful de ...
 Suberec Suberec
Mai intai preparam aluatul din ingredientele de mai sus ,framantam cat sa iasa un aluat potrivit de tare -calim ceapa in cateva linguri de ulei dupa care adaugam si carnea si tinem pana scade lichidul care-l va lasa,saram si piperam -aluatul il ...
 Chec aperitiv cu verdeata Chec aperitiv cu verdeata
Se taie prazul marunt si se caleste in 2 linguri de ulei, pana se inmoaie putin. Separat se amesteca galbenusele cu 4 linguri de ulei. Se adauga iaurtul cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici, sunca taiata feliute si prazul calit. Se amesteca ...
 Biscuiti cu parmesan Biscuiti cu parmesan
Se ancalzeste cuptorul pe 190 grade C. In doua tavii se pune hartie de copt. Se amesteca otetul sau zeama de lamaie cu laptele si se lasa deoparte pentru 7 minute.Antr-un bol se amesteca: faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul. Untul trebuie ...
 Mufin sarat Mufin sarat
Aluatul: se amesteca galbenusurile cu sare, faina, sana si praful de copt. Separat se bat albusurile spuma. Se amesteca usor in aluatul obtinut, de consistenta smantanii. Se adauga cascavalul, salamul, carnea taiate cubulete amestecand usor. Se ...
 Briose cu legume Briose cu legume
Bate bine oul, adauga laptele, doua linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul ras.Amesteca faina cu praful de copt si cu 1/2 lingurita cu sare. Adauga aceasta compozitie peste cea preparata inainte. Amesteca usor (la viteza ...
 Briose pizza Briose pizza
Incalzesti cuptorul si pui hartia de copt in forme. Tai cubulete mici mozzarella si ardeiul. Adaugi usturoiul pisat. Amesteci cu ajutorul robotului de bucatarie faina, parmezanul, sarea si oul. Adaugi si compozitia de ardei si mozzarella si amesteci ...
 Sandvis dulce Sandvis dulce
Freci margarina topita cu zaharul. Adaugi ouale unul cate unul. Presari faina, amidonul si praful de copt. Torni apoi laptele caldut si putina esenta de rom. Adaugi piersicile scurse bine si taiate cubutete. Torni compozitia intr-o forma de chec unsa ...
 Biscuiti sarati cu masline Biscuiti sarati cu masline
Faina si untul se amesteca, se adauga praful de copt stins cu lapte, sare si piper. Maslinele se taie marunt si se pun in aluat. Se adauga parmezanul. Se ia cu lingura si se pun pe tava, cu distante intre ele, de 1 cm. Tava se da la cuptor, la 180°C, ...
 Rulada-aperitiv Rulada-aperitiv
Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz).Albusurile de la cele 6 oua si sarea se bat bine;se pun galbenusurile;se bate in continuare,dar numai pt omogenizare.Se pune,apoi,laptele si cu o lingura de lemn se amesteca incet;se ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca.Galbenusurilele amestecate cu smantana,se incorporeaza cu celealte ingrediente, se condimenteaza. Albusuilele se bat spuma si se adauga la sfarsit. Se lasa cateva linguri de albus care se adauga ...
 Clatite cu branza la cuptor Clatite cu branza la cuptor
Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie.Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri de smantana si sare sau zahar(in functie de cum le doriti-ca desert sau ca aperitiv). Se pune pe fiecare foaie de clatita cate o lingura de umplutura, ...
 Pateuri si covrigei cu branza Pateuri si covrigei cu branza
Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul de 20-30 de ori de fundul ligheanului. Intindem aluatul, cu o ceasca obtinem cercuri.Pe o jumatate din cercuri asezam branza de oi, acoperim cu alt ...
 Pateuri cu branza Pateuri cu branza
Am preparat aluatul amestecand toate ingredientele,am format un guguloi si l-am dat la frigider pentru o ora.Intr-un bol am amestecat branzeturile cu ouale si smantana mana s-au omogenizat.Am intins foaia de aluat si am taiat cu un castronel forme ...
 BULETE DE CASCAVAL BULETE DE CASCAVAL
Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile. Se scot pe hartie absorbanta.Se pot servi cu salata de ...
 Rulada aperitiv cu branza Rulada aperitiv cu branza
Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza galbenusurile frecate cu uleiul, apoi se adauga treptat faina si praful de copt, amestecand usor, prin rasturnare pentru a nu se distruge ...
 Saratele Saratele
Se face un aluat din Rama, branza de burduf, ouale, smantana sau laptele, praful de copt, drojdia, faina si sarea si se lasa la crescut 2 ore. Se imparte aluatul in doua parti si se intind pe rand foile si se taie saratelele. Se ung cu ou, se presara ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu praf de copt - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z