SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu piept de pui

 Mufin sarat Mufin sarat
Aluatul: se amesteca galbenusurile cu sare, faina, sana si praful de copt. Separat se bat albusurile spuma. Se amesteca usor in aluatul obtinut, de consistenta smantanii. Se adauga cascavalul, salamul, carnea taiate cubulete amestecand usor. Se ...
 Terina de pui cu nuci Terina de pui cu nuci
1. Amestecati intr-un castron cate o jumatate din cubuletele de pui, feliile de carne si ficatei. Adaugati la acestea ouale, ceapa tocata, coniacul, supa de pui/vinul, ardeiul iute taiat marunt, fara seminte, condimentele pisate marunt si atata ...
 Piftie banateana Piftie banateana
Tai bucati carnea, cureti morcovii, telina si radacina de patrunjel si le pui pe toate la fiert in apa cu sare si boabele de mustar.Separat fierbi ouale.Cand e gatacarnea, strecori zeama si dizolvi in ea toata gelatina.Tai apoi carnea bucatele, ...
 Antreuri cu pui pane Antreuri cu pui pane
Desfaci andivele si folosesti frunzele mari ca suport pentru salata de orez cu pui pane.Fierbi orezul in apa cu sare si cu o lingura de ulei, scurgi apa si lasi orezul sa se raceasca. Separat, fierbi cartoful in coaja, scurgi apa, cureti coaja si-l ...
 Corabioare cu salata Corabioare cu salata
Tai ciupercile cubulete si le calesti in putin ulei.Pieptul de pui si castravetii ii tai cubulete mici.Zdrobesti usturoiul, toci patrunjelul, adaugi crutoanele si amesteci toate aceste ingrediente intr-un castron.Prepari un sos din ulei, zeama de ...
 Gustare cu doua feluri de branza Gustare cu doua feluri de branza
Se coc cartofii, se curata de coaja si se sfarama cu furculita, intr-un castron. Se amesteca usor cu urda, pieptul de pui fiert si taiat cubulete, rosia curatata de pielita si taiata marunt. Se adauga iaurtul (sau smantana), sare si piper, dupa ...
 Briose pizza Briose pizza
Incalzesti cuptorul si pui hartia de copt in forme. Tai cubulete mici mozzarella si ardeiul. Adaugi usturoiul pisat. Amesteci cu ajutorul robotului de bucatarie faina, parmezanul, sarea si oul. Adaugi si compozitia de ardei si mozzarella si amesteci ...
 Chiftele din linte si pui Chiftele din linte si pui
Fierbeti separat lintea si pieptul de pui, lasati-le la racit, apoi scurgeti-le de apa. Taiati carnea in cubulete cat mai mici. Puneti intr-un castron lintea bine scursa de apa, ouale batute, ceapa si usturoiul, tocate fin, mararul taiat marunt. ...
 Chiftelute cu sos de cascaval Chiftelute cu sos de cascaval
Amesteci carnea tocata cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, ceapa rasa, oul batut ca pentru omleta, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.Din compozitia obtinuta  modelezi  chiftelute lunguiete, pe care le fierbi in apa cu ...
 Chiftelute parfumate cu pui si dovlecel Chiftelute parfumate cu pui si dovlecel
Pieptul de pui se taie fasii subtiri sau cubulete foarte mici, dovlecelul se curata si se da pe razatoarea mare. Se pun intr-un bol, se adauga oul batut, 3 linguri faina, coriandru si ghimbir, sare si piper. Se amesteca toate bine, se da la frigider ...
 Rulouri aperitiv Rulouri aperitiv
Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ...
 Rulada cu broccoli si piept de pui Rulada cu broccoli si piept de pui
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa. Cand este gata se da prin masina de tocat iar la sfarsit se adauga smantana,sare si piper,dupa gust.  Punem brocoli la fiert 5 minute,in apa cu sare.Pentru prepararea ...
 Rulada din piept de pui cu branza telemea Rulada din piept de pui cu branza telemea
Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne, se pipereaza, se sareaza doar pe partea exterioara(in interior se pune umplutura de telemea care este deja sarata), se pune deoparte. Tocam ...
 Crochete de bechamel Crochete de bechamel
Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se aduaga faina in ploaie si se amesteca bine cu lingura de lemn.Turnam laptele treptat(laptele se recomanda sa fie la temperatura camerei).Se amesteca ...
 Pui cu legume in aspic Pui cu legume in aspic
Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe ...
 Piept de pui cu verdeata si cascaval Piept de pui cu verdeata si cascaval
Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie felii mai grosute. Pe fiecare bucata de piept se aseaza o bucata de folie transparenta (pentru alimente) si se bate usor. Se desface folia, se ia felia de piept batuta, se unge cu putin unt topit ...
 Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt
Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.Se pune intr-o tigaie putin ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul toacat marunt,se adauga spanacul (spalat si uscat) iar apoi se caleste cam ...
 Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!) Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!)
Pieptul de pui se spala si se feliazaFeliile se bat usor , se adauga piper si sare, si se ung cu unt peste care se pune patrunjelul si zeama de lamaie.Se ruleaza, si se trec succesiv de 2-3 ori prin ou si pesmet. Se prajesc in uleiul incins.Cartofii ...
 Rulada de pui CALEIDOSCOP Rulada de pui CALEIDOSCOP
Se toaca marunt ardeiul gras rosu si verdeata. Se unge cu ulei de masline o folie de aluminiu, se aseaza cate o bucata de file de piept de puipeste care asezam in ordine verdeata tocata, ardeiul rosu calit (putin sa nu se duca culoarea) si apoi ...
 Crochete crocante din piept de pui Crochete crocante din piept de pui
Pieptul de pui se spala,se sterge si se taie in bucati de cca.3-4 cm lungime,dandu-le forma dorita,iar grosimea pieptului se pastreaza...Bucatile de piept nu se vor bate...Separat facem un amestec din feliile de paine prajite, sfaramate ca un pesmet ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu piept de pui - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z