SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu parmezan

 Empanada cu brocoli Empanada cu brocoli
Se fierbe 1 broccoli circa 2 minute, apoi se scurge de apa, si se zrdobeste in bucatele mai mici cu furculita, dar nu prea tare sa nu iasa ca un piure. Cand s-a racit, se amesteca broccoli cu 4 galbenusuri, 3 linguri smintana, o ceasca ...
 Pate Tiramisu Pate Tiramisu
Pate alb - se spala pieptul de pui bine, se taie fasiute, se fierbe in apa cu sare, se scurge , se toca marunt.Apoi se paseaza cu pasatorul sau blenderul impreuna cu untul, parmezanul, albusul fiert si razuit si painea udata si stoarsa.Adaugam la ...
 Turnul din Pisa Turnul din Pisa
Se calesc ciupercile si pieptul de pui facute bucatele in putin unt in tigaie.Apoi tocam verdeata,zdrobim usturoiul, fierbem telina si morcovul.Mixam toate ingredientele si adaugam sare si piper.Indesam compozitia bine intr-un pahar si dam la rece.Se ...
 Stridii din ciuperci Stridii din ciuperci
se ia 4 ciuperci champignion proaspete cu palarie mare, se curata,se indeparteaza piciorusele.Se taie usor cu cutitul marginile palariilor in zig-zag.Se stropesc putin cu unt topit, se da un praf de sare, se pune in mijlocul lor o gramajoara mica de ...
 Udumbara Udumbara
Sa va zic putin despre Udumbara: mie imi plc chestiile mai deosebite cred ca ati observat   denumirea asta vine de la o ” floare ” rara ce se spunea ca infloreste la 3000 de ani odata si ca prevesteste venirea pe lume a unui nou si ...
 Risotto galben (cu sofran) Risotto galben (cu sofran)
Mai intai pune intr-o ceasca cam 5 linguri de apa calduta peste sofran. Amesteca si lasa sa se dizolve. Incalzeste supa. Intr-o tigaie incapatoare topeste untul. Da focul mic, adauga ceapa si maduva si lasa  sa se inmoaie cam 5-7 minute. Da ...
 Fasole alba cu ceapa si rosii coapte Fasole alba cu ceapa si rosii coapte
Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite. Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate. Se ...
 Sufleu de spanac Sufleu de spanac
Am topit untul intr-o tigaie, am adaugat spanacul, am condimentat cu sare, piper si nucsoara si l-am lasat la inabusit. Apoi am adaugat smantana, parmezanul si am lasat  putin la racit spanacul. In continuare am incorporat galbenusurile, ...
 Vinete rasucite Vinete rasucite
se taie felii lungi si subtiri dintr-o vanata pastrand o margine de coaja.Se sareaza putin sa se inmoaie si sa putem lucra cu ele.Se face un amestec de rondele de praz tocat, cu ardei kapia rosu tocat si masline negre tocate fara samburi.Se presara ...
 Ciuperci cu ricotta si pesto Ciuperci cu ricotta si pesto
Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se unge un vas termorezistent cu putin ulei de masline. Intr-un bol se amesteca branza ricotta cu 2 linguri pesto si cateii de usturoi tocati.Se aseaza ciupercile in vas, intr-un singur strat, iar deasupra se ...
 Omleta cu dovlecel Omleta cu dovlecel
Se bat ouale bine cu sare si piper.Dovlecelul se taie rondele si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un prosop de hartie. Intr-o tigaie se pune jumate din cantitatea de oua , motardela taiata cubulete si dovlecelul, se pune capacul pe tigai ...
 Cartofi noi la tigaie Cartofi noi la tigaie
Se curata cartofi de coaja cu ajutorul unui birete de sarma .cartofii care sunt mai mari se taie in doua iar cei mici selasa intregi.Dupa care se pun la fiert in apa cu sate timp de 10min. Se scot din apa cand au trecut cele 10 min si se pun la ...
 Risotto cu sparanghel Risotto cu sparanghel
1. Fierbe cele 5 fire de sparanghel, impreuna cu cozile mai groase care nu se folosesc la mancare in cca 600 ml apa, cam 10 minute. Strecoara zeama, arunca cozile si taie firele folositoare in bucatele potrivite. 2. Incalzeste supa. Amestec-o cu ...
 Aperitiv cu foietaj si masline Aperitiv cu foietaj si masline
Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza ...
 Dovlecei la cuptor Dovlecei la cuptor
Se curata dovleceii pijama si se taie in patru pe lung. Se ung cu ulei de masline si se dau prin parmezan amestecat cu fulgii maruntiti. Eu am folosit telemea rasa dar merge mai bine cu cascaval sau parmezan. Pe unii i-am uns cu ulei si i-am dat prin ...
 Cartofi umpluti la cuptor Cartofi umpluti la cuptor
Cartofii se fierb in coaja 20 de minute.Cand sunt gata,se curata de coaja,se taie in 2 si se scobesc cu o lingurita la mijloc. Ceapa o taiem feliute subtiri si o calim impreuna cu bacon-ul (taiat fasiute).Adaugam sare si piper.Cand sunt gata le ...
 Cartofi Duchesse Cartofi Duchesse
Curatam cartofii pe care apoi ii taiem cubulete.Intr-o oala punem cartofii la fiert cu un praf de sare. Cand s-au fiert cartofii,se lasa la racit putin.Apoi pasam cartofii printr-o strecuratoare sau ii mixam la robot.Se adauga sare dupa ...
 Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi
Dovlecelul se taie felii subtirele, se presara cu sare, apoi se dau prin faina. Se bat ouale bine cu 1 lingura de parmezan si cu 2 lingurite de faina. Se dau feliile de dovlecel prin amestecul de ou si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe un ...
 Mozzarelle Mozzarelle
Foarte rapid de facut , nu exista ceva mai simplu dar gustul e desavarsit.Se scot patratelele de foietaj sa se dezghete, se presar putin parmezan razuit si apoi se taie cate 3 feliute de mozzarela si o jumatate de rosie cherry plus un varf de ...
 Cartofi cu ierburi aromate la cuptor Cartofi cu ierburi aromate la cuptor
Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem felii,ii trecem pe sub jet de apa si ii zvantam.Presaram condimentele si ierburile aromate pe ei,adaugam uleiul si-i punem intr-o tava .Taiem usturoiul felii si-l presaram peste cartofi si dam tava la cuptor pentru ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu parmezan - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z