SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu iaurt

 Dovlecei pane cu sos de usturoi Dovlecei pane cu sos de usturoi
Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat rondele si apoi i-am dat cu sare si piper si i-am lasat sa stea cateva minute. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici, faina, sare si piper. Am facut un ...
 Spring Rolls Spring Rolls
Se taie dovlecelul si morcovul julien si se pun la calit in putin unt topit. Intre timp se taie tot julien si ciupercutele si se pun si se ele la calit. Cand legumele sunt bine facute se pun si restul legumelor. Se mai lasa pe foc mic 4-5 min. Iar ...
 Pasta de vinete coapte cu paine prajita Pasta de vinete coapte cu paine prajita
Incalzeste cuptorul la 200°C. Pune vintele la copt 50-60 minute pana cand s-au inmuiat apoi scoate-le, decojeste-le si lasa-le sa se raceasca complet. Adauga in blender vinetele racite, iaurtul, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi, ceapa, ...
 Somon umplut cu crema de branza Somon umplut cu crema de branza
 Preparare : lasam iaurtul intr-o sita la stors pret de cateva ore in frigider. Pasta obtinuta  o amestecam cu smantana, sare si verdeata pana obtinem o crema de branza.   Luam un vas mic pentru souflé si il captusim pe interior ...
 Cartofi copti umpluti cu branza Cartofi copti umpluti cu branza
Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt . Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez. Se ...
 Strudel oriental Lucica Strudel oriental Lucica
Caisele taiate cubulete se amesteca, intr-un bol,cu sucul de portocale(eu am stors o portocala) Carnea se prajeste in ulei,pana se faramiteaza,apoi se adauga prazul si se caleste . Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu ...
 Tartine cu tzatziki Tartine cu tzatziki
Se unge cu putina margarina RAMA fiecare felie de paine toast si se prajeste intr-o tigaie de tip Doubletta sau pe o plita pe ambele parti. Se pregateste intre timp tzatzikiul putin modificat, dam castravetele curatat de coaja pe razatoare si-l lasam ...
 Batoane cu legume si salam Batoane cu legume si salam
1. Ardeiul,ceapa,si salamul se taie cubule si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf copt.Ouale se bat cu sare si piper, se adauga iaurtul si 2 lg ulei,iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se ...
 Oua umplute, cu sos Oua umplute, cu sos
Se pun ouale la fiert ( mai putin unul) in apa cu sare si putin otet sa nu se sparga. Se fierb 5-10 minute.Apoi se goleste apa fierbinte, de pe ele si se tin 5 minute in apa rece ca sa se poata coji usor. Dupa ce se curata, se taie ouale in doua ...
 Pasta de vinete cu chimen si iaurt Pasta de vinete cu chimen si iaurt
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca .  Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust ...
 Vinete umplute Vinete umplute
             Taiem vinetele  transversal, scoatem miezul  cu un cutit , presaram cu sare si  lasam  deoparte 20 minute.   Tocam miezul cubulete mici ,  presaram sare si  lasam ...
 Placinta cu creveti Placinta cu creveti
Se scot crevetii, se scurg si se maruntesc. Se sfarama branza si se amesteca cu un ou batut, cu crevetii taiati marunt.Se adauga o jumaatte de iaurt simplu cremosso.Se lasa putin la rece. Intre timp pregatim foile pe care le-am decongelat din timp. ...
 Oua de prepelita umplute Oua de prepelita umplute
 Preparare: se fierb ouale de prepelita cu apa cu sare timp de 10 minute de cand le-am pus la fiert, la foc mic sa nu se sparga. Se lasa putin in apa rece si se curata cu grija. Taiem ouale curatate in 2 parti si  scoatem galbenusul de ...
 Saratele cu cascaval Saratele cu cascaval
Se dizolva drojdia cu putina apa calduta. Faina se amesteca cu untura  ,untul (margarina RAMA unirea) si sarea pana se incorporeaza toata faina in grasime,dupa care se pune drojdia cu apa, ouale,smantana,cascavalul ras(branza ...
 Cornuri super pufoase Cornuri super pufoase
Drojdia se dizolva in 1-2 linguri de apa si se lasa deoparte. Untul se incorporeaza in faina amestecata cu sarea si zaharul, fracandu-l cu degetele pana cand compozitia are un aspect nisipos Se adauga oul, iaurtul si drojdia dizolvata in apa. Se ...
 Turta cu chimen Turta cu chimen
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se bat bine ouale, se adauga iaurtul, se amesteca, se adauga chimenul, urda, telemeaua rasa, faina si se condimenteaza cu piper, dupa gust. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor ...
 Cartofi copti cu sunca si cascaval Cartofi copti cu sunca si cascaval
Cartofii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. se scobeste interiorul cu o linguritza astfel incat sa ramana o coaja de 1 cm. Miezul scos se taie cubulete mici. Se taie sunca si cascavalul in cubulete. Se curata ceapa si se taie rondele. ...
 Oua umplute in sos alb Oua umplute in sos alb
Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile. Amestecam galbenusurile cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta fina. Umplem jumatatile de ou cu compozitia obtinuta mai sus. Pregatim si sosul amestecand toate ingredientele specificate. Daca ...
 Mamaliga umpluta Mamaliga umpluta
 Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc carnati si poate fi rumenita si costita, dar la fel de bine se poate lasa si neprajita, se fierb 5-6 oua tari, se rade urda si se poate amesteca ...
 Macaroane uriase umplute Macaroane uriase umplute
Se curata si se taie marunt ceapa si se pune la prajit,baconul se marunteste si el si se adauga peste ceapa,acelasi lucru se va face si cu ciupercile si apoi se lasa la racit.   in acest timp ,separat intr-un vas ,se amesteca branza dulce ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu iaurt - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z