SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu iaurt

 Budinca din dovlecei Budinca din dovlecei
Dovleceii curatati se taie cu un cutit econom (din acela pentru curatat) sa iasa ca niste tagliatele. Se sareaza si se pun sa se scurga intr-o strecuratoare, cel putin o ora.Se bat ouale, smantana si iaurtul si se adauga restul ingredientelor. Se ...
 ciorba ardeleneasca cu loboda ciorba ardeleneasca cu loboda
Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt ...
 Cartofi frantuzesti Cartofi frantuzesti
Cartofii se fierb,cu coaja.Se fierb si ouale(tari).Cartofii si ouale se curata,apoi,se lasa sa se raceasca.Cind sint reci,cartofii se taie rondele;cind sint reci(chiar f. reci),se taie mult mai bine;nu se "sparg".Si ouale,reci,se taie rondele.Intr-o ...
 Mamaliga umpluta Mamaliga umpluta
Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc carnati si poate fi rumenita si costita, dar la fel de bine se poate lasa si neprajita, se fierb 5-6 oua tari, se rade urda si se poate amesteca celor ...
 Salata de oua cu patrunjel verde Salata de oua cu patrunjel verde
Ouale se dau pe razatoarea mare si se amesteca usor cu celelalte ingrediente.Frunzele de patrunjel verde se toaca marunt si se adauga la sfirsit. ...
 Salata de oua cu cartofi Salata de oua cu cartofi
Dupa ce au fiert cartofii in coaja si ouale, le lasam sa se racoreasca si preparam sosul de maioneza. Opariti faina: puneti la clocotit 100 ml apa, amestecati intr-un ibric micut faina cu 10 -20 ml ulei, apoi amestecati energic cu un tel cu putina ...
 Oua umplute 2 Oua umplute 2
Se fierb ouale tare, se decojesc, se taie in jumatate pe lungime si scoatem galbenusurile. Intre timp pregatim maioneza: zdrobim bine 2 sau 3 galbenusuri fierte cu alte 2 crude, adaugam mustarul, omogenizam bine, apoi adaugam cate putin ulei si ...
 APERETIV CU SPROT SICARACATITA APERETIV CU SPROT SICARACATITA
Puiul de caracatita se marineaza in sambuka si zeama de lamaie, sprotul se sareaza, se da in faina si se prajeste, se face un twel de parmezan,se decoreaza cu ardei tocati cubulete,se deseneaza decorul cu sosurile si asta e: POFTA mai eveti nevoie! ...
 Scovergi Scovergi
...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu iaurt - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z