OUA UMPLUTE
Fierbem ouale tare, le decojim, le taiem in jumatate pe lungime, scoatem galbenusurile, le asezam pe o farfurie.Intre timp, preparam maioneza din: 1 galbenus crud, 3-4 galbenuse fierte, 2 lingurite mustar peste care adaugam ulei putin cate putinsi ...
Oua umplute
Se pun ouale la fiert timp de aproximativ 15 minute (dupa ce a inceput apa sa fiarba).Dupa ce au fiert, se lasa sa stea in apa rece 5 minute, apoi se decojesc.Se taie in doua, iar galbenusurile se pun intr-un bol. Se adauga peste galbenuse (care au ...
Conopida cu maioneza
Se freaca cele 3 galbenusuri nefierte si galbenusul fiert cu cei 200 ml de ulei, lingura de mustar si zeama de lamaie si se face maioneza. Se desparte conopida in buchetele, se curata de frunzulite si se pune in apa clocotita cu sare sa fiarba 5 ...