SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu ardei gras

 OMLETA OMLETA
Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful dat pe razatoarea mica,se lasa sa se innmoaie 3-4 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii si ardeiul gras taiat julien, se lasa sa se faca pe ...
 Mic dejun cu norisor Mic dejun cu norisor
Incingem cuptorul.In tava captusita cu hartie de copt incepem montarea bazei norisorului. Prima data felii de mar, deasupra lor punem trei feliute de cascaval peste care asezam cu grija trei felii de ardei gras, o felie de rosie, 5 feliute de salam ...
 Puisori de pasti Puisori de pasti
Se pune oul la fier se lasa pana este fiert tare si de decojeste se taie in doua se infige un scobitor si se pune o rosie mica se fac niste gaurele la ochisorii la cioc si se taie fasi subtiri ardeii si maslina si se orneaza puisorul...Pofta Buna! ...
 OMLETA TARANEASCA OMLETA TARANEASCA
Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa ce se rumenesc, se adauga ouale amestecate cu condimente. Se ia de pe foc si se pune patrunjel. Se poate servi cu rosii. ...
 Mic dejun ca la noi acasa Mic dejun ca la noi acasa
Se pune o tigaie pe foc, se pune ulei si se lasa la incins. Se face o gaura in feliile de paine si se pun la prajit in tigaie. Se sparg ouale, se pun in interiorul feliei de paine si se lasa sa se prajeasca. Dupa ce se scot pe farfurie se presara ...
 Rulouri picante de salau Rulouri picante de salau
Cureti cartofii si ii tai cubulete, iar ardeii, fasii. Intr-o tigaie cu ulei, pui cartofii sa se caleasca usor. Dupa 5 minute, adaugi ardeii, ii lasi sa se caleasca impreuna inca 5 minute si, apoi, torni putina apa in asa fel incat sa se inabuse ...
 INELE DE CALAMAR PARISIENNE INELE DE CALAMAR PARISIENNE
Calamarul proaspat se curata bine in interior, se spala si apoi se taie in inele de 0.5 cm . Se dau apoi prin faina si dupa aceea printr-o compozitie parisienne ( formata din 0.150 kg. faina amestecata cu putina sare, praf de copt, ou, lapte si unt ...
 SOMON AFUMAT CU CREMA DE BRANZA SOMON AFUMAT CU CREMA DE BRANZA
Se prepara crema de branza astfel : branza Philadelphia se amesteca ( la mixer ) cu branza de vaci, putin coniac, rozmarin, sare si piper alb, pana ce devine o pasta omogena.Somonul afumat se aseaza pe farfurie cat mai estetic, in varf se pune crema ...
 Rulada cu ton Rulada cu ton
Se intinde foaia de aluat, se unge cu cele 2-3 liguri de sos de rosii sau bulion, se presara tonul, apoi boabele de porumb (mazare) si ardeiul gras taiat cubulete; se adauga putin praf de usturoi, busuioc, piper si sare. Se ruleaza, dupa care se taie ...
 APERETIV CU SPROT SICARACATITA APERETIV CU SPROT SICARACATITA
Puiul de caracatita se marineaza in sambuka si zeama de lamaie, sprotul se sareaza, se da in faina si se prajeste, se face un twel de parmezan,se decoreaza cu ardei tocati cubulete,se deseneaza decorul cu sosurile si asta e: POFTA mai eveti nevoie! ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu ardei gras - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z