SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu aluat foietaj

 Pernite cu 3 feluri de branza Pernite cu 3 feluri de branza
Sare nu a mai fost nevoie sa pun pentru ca a fost destul de sarata telemeaua si branza feta. Aluatul il lasam la decongelat la temperatura camerei in jur de 1 ora - 1 ora jumate. Pentru umplutura amestecam branzeturile, cu oul si busuiocul pana se ...
 Tarta cu ciuperci si carne de pui Tarta cu ciuperci si carne de pui
Aluatul de foietaj se scoate din congelator si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-o tigaie se pune untul si se topeste.Ciupercile se taie marunt,la fel si carnea se taie cubulete foarte mici si se toarna peste untul topit.Se lasa pe ...
 Rulouri cu carnati Rulouri cu carnati
Se lasa la desghetat foaia de foitaj(eu am cumparat dar se poate face si in casa), se intinde pe masa pe care am presarat putina faina si apoi se taie aluatul in forma de patrate.Fiecare patratel se unge cu putin mustar si se presara cu ...
 Pachetele asortate cu sunca si cascaval Pachetele asortate cu sunca si cascaval
jumatatea de foaie de aluat foietaj o punem la dezghetat. dupa ce s-a dezghetat o asezam pe masa tapetata cu faina alba. mai intindem cu sucitotul aluatul(pentru ca este destul de groasa foaia),apoi o taiem patratele. cascavalul il taiem feliute. ...
 Placinta cu cartofi Placinta cu cartofi
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand sunt aproape fierti se scurge apa, se curata si se taie felii. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se amesteca cu cartofii. Se bat ouale si se amesteca cu smantana. Se adauga peste cartofi, pastrand ...
 Tarta cu branza, piept de pui si conopida Tarta cu branza, piept de pui si conopida
Se fierbe conopida si se lasa la scurs. Pieptul de pui se pune la fiert timp de 10 minute. Se scurge si se toaca bucatele mici (asa cum as toca-o io pe medi :)))) Intr-o tava de tarta asezam foietajul dupa ce am uns tava cu unt. Asezam bucatile de ...
 Placinta cu carne Placinta cu carne
Aluatul il asezam la dezghetat. Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il ram pe razatoare. Rodiile decojite le dam prin blender sau pe razatoarea mica. Ciupercile le spalam bine in cateva ape si le tocam ...
 Pachetele de toamna Pachetele de toamna
Sunca,casul si cascavalul l-am taiat cubulete marunte si le-am pus intr-un castron impreuna cu o mana de mazare,am pus putin piper si cimbru(imi place cimbrul ff mult) Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am presarat-o pe o parte cu mult susan,am ...
 Pateuri cu branza Pateuri cu branza
Branza se amesteca cu oul pentru a forma o pasta. Se intinde foietajul si se taie in patratele potrivite, se adauga in mijloc cam o lingura de branza si se impatureste ca un plic. Se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou;  ...
 Tarta cu branza si rosii Tarta cu branza si rosii
Intr-o tava de tarta se intinde aluatul si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se rade branza sarata, se amesteca cu branza feta si se adauga rand pe rand ouale. Se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Aceasta compozitie se toarna in ...
 Tort aperitiv Tort aperitiv
Se cumpara foile din magazin, se decongeleaza, se intind si se decupeaza cu o forma de tort rotunda sau cu ajutorul unei farfurii (depinde de imaginatia voastra). Se taie o forma rotunda dupa care se traseaza cu cutitul feliile in asa fel in cat sa ...
 Caramele rustice Caramele rustice
Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba culoarea. Cu o furculita zbateti 2 oua si le amestecati cu carnea racita, miezul de paine muiat intr-un pic de lapte si stors bine, parizerul ...
 Cabanos invelit(imbracat) Cabanos invelit(imbracat)
Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa la scurs pe o foaie absorbanta.Aluatul de foietaj se taie in fasii de 1,5 mm si se ruleaza peste cabanosul prajit .Rulourile astfel obtinute se aseaza ...
 Cornuri picante Cornuri picante
~aluat:Primul aluat se malaxeaza si se lasa sa dospeasca ca 30min.Se imparte in doua si se intinde doua foi rotunde sau dreptunghiulare, intr-e doua folii de hirtie de copt sau folie de nailon alimentara.Astfel foaia intinsa se aseaza pe foia de ...
 Carnaciori in aluat Carnaciori in aluat
Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii in bucati de ~ 5 cm si se cresteaza la ambele capete. Din foaia de aluat intinsa se taie patrate cu care se invelesc carnaciorii (in forma unor ...
 Varzari Varzari
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se adauga varza tocata ,putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine.Se adauga boiaua,mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu aluat foietaj - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z