SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Salata de orez Salata de orez
Spalam orezul si il punem la fiert pentru un sfert de ora. Intre timp curatam, spalam si taiem legumele si verdeturile. Tocam si maslinele. Amestecam intr-un vas orezul fiert si racorit cu legume, verdeturi, condimentam cu sare si piper si stropim ...
 Salata de fasole verde Salata de fasole verde
Se curata fasolea, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.  Fasolea este fiarta cand devine sticloasa si intra furculita usor in ea. Pina se fierbe fasolea se curata usturoiul, se piseaza,se freaca bine cu ulei si zeama de lamaie. Se taie ...
 Tartine cu jambon Tartine cu jambon
Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul ingredientelor. Am uns fiecare felie cu o lingura din sos si am ...
 Carnaciori in foietaj Carnaciori in foietaj
Dezghetam foaia de aluat, intindem pe suprafata infainata, taiem fasii. ...
 Rulada de sorici de porc Rulada de sorici de porc
Se intinde soriciul pe masa si pe toata suprafata lui punem carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat si se ruleaza. Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu apa. Rulada de sorici se scufunda in apa clocotita, in ...
 Varza de Bruxelles gratinata Varza de Bruxelles gratinata
Punem varza in apa fierbinte sa se opareasca pt cca 10 minute, apoi o lasam la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un ibric punem untul la topit si adaugam amidonul, stingem cu lapte si smantana. Condimentam cu oregano, piper si sare. ...
 Chapati (lipie Indiana) cu ghiveci de legume Chapati (lipie Indiana) cu ghiveci de legume
Ghivciul de legume il preparam in felul urmator: Fierbem ciupercile, porumbul, mazarea, ardeiul, morcovul si orezul intr-o craticioara timp de 20 minute. Separat intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei si calim ceapa cu usturoiul. Scurgem legumele ...
 Tortilla de cartofi cu ton si maioneza Tortilla de cartofi cu ton si maioneza
Se curata cartofii s se taie cubulete nu foarte mici dar subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu mult ulei. Se adauga ceapa taiata bucatele si se lasa sa se prajeasca impreuna in ulei amestecand din cand in cand. Cand cartofii incep sa se ...
 Ratatouille Ratatouille
1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm grosime. Cu ajutorul unui cutit pentru curatarea legumelor se ...
 Vinete pane cu sos de usturoi Vinete pane cu sos de usturoi
Curatati vinetele de coaja,le spalati apoi le taiati felii groase de 1 cm ,sarati si piperati dupa care le asezati intr-un bol si lasatile sa stea asa aproximativ o ora. Intre timp pregatiti sosul de usturoi: Curatati usturoiu ,pisati-l sau il dati ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Se poate servi cu smantana deasupra. ...
 Bulete de cascaval Bulete de cascaval
Dati mozzarele,cascavalul si feta pe razatoarea. Adaugati ouale ,faina si praful de copt si amestecati totul bine cu mixerul; se mai condimenteaza daca este cazul. Din pasta rezulata faceti bilute mici cu mana pe care le puneti la prajit in mult ulei ...
 Cartofi la tava Cartofi la tava
Cartofii curatati si spalati,se taie felii si se aseaza in strat in tava.Se condimenteaza cu sare,piper si cimbru,dupa gust. Separat se bat ouale cu smantana,pana devin ca un sos.Se rastoarna peste cartofi si se da la cuptor pana se "leaga" sosul. Se ...
 Tabbuleh Tabbuleh
Se spala graul bine, apoi se strecoara. Se pune graul intr-un castron impreuna cu sucul de la 3 lamai si se lasa cateva minute sa stea deoparte.   Se toaca patrunjelul si menta fin. Rosiile se taie marunt si se adauga peste graul inmuiat.   ...
 omleta cu patrunjel omleta cu patrunjel
Se bat ouale bine, dupa care se amesteca cu menta, patrunjelul, ceapa verde si faina. Compozitia se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, apoi prajeste in transe mici, in ulei incins. ...
 Baba Ghanouj Baba Ghanouj
Se prajesc vinetele, apoi se curata de coaja, se scurg, apoi se toaca marunt. Se piseaza usturoiul si se omogenizeaza cu sare, se adauga peste vinetele tocate  Se toarna tahina, ulei de masline si zeama de lamaie, apoi intreaga compozitie se ...
 Dovlecei pane Dovlecei pane
Dovleceii se spala si se taie rondele , se condimenteaza si se lasa la scurs . Separat se amesteca ouale cu faina, laptele , sare, piper si un pic de delicat, astfel incat sa obtinem o compozitie un pic mai groasa decat cea de clatite. Dovleceii ...
 CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI
1.Se preincalzeste cupotorul la 180*C. 2.Se ung cu unt formele -6 bucati -pentru preparat. 3.Se pune la fiert tapioca dupa indicatiile de pe ambalaj in lapte cald,invartind incontinuu.Se lasa la rece. 4.Se separa ouale.Se adauga galbenusurile si ...
 Placinta cu ardei gras Placinta cu ardei gras
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Ingredientele blatului se amesteca si se framanta pana devin o coca uniforma.Vanata se taie felii in lungime , ardeii in felii destul de late, tot in lungime si se prajesc separat in ulei, pana sunt destul de ...
Budinca de cartofi cu carne
Se taie cartofii deja curatati ,bucatele, si se pun la fiert cu un pic de sare. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
morcov (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
mozzarella (50) gogosar (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
praz (42) carne de porc (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) costita afumata (13)
ienibahar (13) bagheta (13) kaiser (13)
supa de pui (12) lipii (11) muschi de porc (11)
telemea de oaie (11) sfecla rosie (11) pastarnac (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) coaja de lamaie (6) broccoli (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) suc natural (2) aripioare de pui (2)
fenicul (2) visine (2) anchois (2)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) ceapa ciorii (1)
sirop (1) vanat (1) ierburi de provance (1)
patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1) ciocolata (1)
melci (1) tortellini (1) ciolan afumat (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z