SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

Pasta de conopida
Se stie ca conopida este un aliment esential vietii continand o mare cantitate de potasiu,vitaminele B,B2,C,calciu,magneziu dar si fier.Tocmai de aceea am pregatit aceasta reteta pentru dumneavoastra ...
Batoane umplute cu ciuperci
Se spala ciupercile si se pun la fiert impreuna cu sarea,apoi se strecoara si se taie marunt.Se fierb cartofii si se piseaza ca pentru piure.Apoi se curata si se zdrobeste usturoiul. Se iau batoanele si se taie in bucati de 5-6 cm lungime,se extrage miezul care se inmoie in apa apoi se stoarce bine. ...
Aperitiv cu rosii si oua fierte
Se aleg 6 rosii si se taie la fiecare cate un capac. Se curata de miez cu o lingurita, se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs. Jumatate din pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca intr-un castron cu ardeiul gras taiat cubulete, salata verde maruntita si o lingura de maioneza. se pune aceasta umplutura.. ...
Ciuperci cu maioneza
Ciupercile se spala, se taie felii subtiri si se fierb in apa cu sare. Se face o maioneza din galbenusurile de oua si ulei. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt cu maioneza, se adauga patrunjelul... ...
Saleuri
Se imparte pachetul de 800 g in doua. O parte o folosesti la saleuri, cealalta o pui la frigider. Intinde o foaie pe care o tai pe margini sa ramana frumos. ...
Oua umplute
Ouale se fierb tari, se taie cu atentie in 2 pe lungime :) , galbenusurile se farmiteaza bine, se adauga pateul,sunca si castravetii taiate cubulete mici ...
Rulouri de aluat cu sunca afumata
aluat: amesteci faina cu uleiul, drojdia apa si framanti un aluat elastic pe care il lasi la crecut. umplutura ...
Antreuri cu sunca
Se taie cubuletele de sunca si cascaval ,iar caizarul se taie felii.Rosia se curata de pielita si de seminte se taie marunt. ...
Crochete din carne cu legume
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu legumele. Se amesteca cu albusul si verdeata si se formeaza crochete potrivite ca marime.. ...
Drob de ciuperci
Se toaca ceapa marunt, se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor. ...
GOGOSELE APERITIV
Aceste gogosele pe cat sunt de aratoase pe atat sunt de gustoase si pot constitui un aperitiv excelent chiar si la cele mai pretentioase dineuri. ...
CASCAVAL PANE
cascavalul taiat in felii de 1,5 cm grosime,7-8 cmlungime,se da prin faina,prin oul batut cu sare si piper,apoi prin pesmet. ...
BAGHETA MAGICA
sE TAIE BAGHETA IN DOUA,sE SCOATE MIEZUL,IN ASA FEL SA RAMANA CA UN TUB GOL.(PUTETI FOLOSI O LINGURITA CU COADA LUNGA. aPOI UMPLETI BAGHETA CU SALATA DE BOEUF.iNVELITI bATOANELE ASTFEL OBTINUTE ...
Rulouri cu crema de branza topita
Se freaca branza topita cu smantana si unt. Se adauga sare si piper dupa gust. ...
Salata de ton cu maioneza
Tonul se scurge de zeama si se taie marunt.Ouale se fierb 2-3 minute in apa cu sare, se curata de coaja si se taie bucatele mici(atat albusul cat si galbenusul) ...
Aperitiv de gogosari
Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le in rondele. Curatati gogosarii, apoi taiati-i in cuburi mici. Prajiti legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. ...
Unt cu sardele si verdeturi
Se spala sardelele si se toaca marunt se amesteca cu untul, ceapa verde tocata marunt si patrunjelul deasemenea tocat marunt. ...
Unt cu mustar
Se fierb ouale.Se freaca untul cu galbenusurile tari date prin sita, sare,piper, mustar si ulei. ...
unt cu masline
Se freaca untul spuma se adauga maslinele maruntite si zeama de lamaie.Se lasa la rece inainte de a fi servit. ...
unt cu lapti
Se freaca untul spuma se adauga laptii pasati si se amesteca foarte bine.Trebuie servit cu ceva mai acrisor. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) varza (37)
castraveti murati (37) coriandru (37) nuca (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) ridichi (24)
untura (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) gelatina (19)
parizer (19) ghimbir (19) menta (19)
mere (19) menta (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) carne de vita (16)
suc de rosii (16) suc de lamaie (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) ienibahar (13)
bagheta (13) kaiser (13) costita afumata (13)
supa de pui (12) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
pastarnac (11) lipii (11) muschi de porc (11)
scortisoara (10) crap (10) maghiran (9)
ardei kapia (9) paste (9) salvie (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) sofran (7)
arpagic (7) zahar pudra (7) sparanghel (7)
carne de miel (7) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) loboda (5) wasabi (5)
pulpe de pui (5) caise (5) rom (5)
fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5) migdale (5)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
anchois (2) banane (2) macris (2)
esenta de vanilie (2) kefir (2) mango (2)
leurda (2) capsuni (2) chilli iute (2)
macaroane (2) coacaze (2) dulceata (2)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) fructe de padure (1) ementaler (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) vanat (1)
ierburi de provance (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciocolata (1) tortellini (1) ciolan afumat (1)
melci (1) pere (1) afine (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) cardamon (1)
stevie (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
barnza (1) carne de pasare (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) jambon de porc (1)
cirese (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z