SiteDeBucate » apa minerala

Retete cu apa minerala

 Icre Icre
Intr-un bol preferabil de plastic se pun icrele si felia de paine inmuiata in lapte sau apa minerala si apoi scursa. Se amesteca cu mixerul icrele cu felia de paine, apoi adaugam putin cate putin ulei amestecand cu mixerul la viteza maxima. Cand ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Clatite vieneze Clatite vieneze
Pentru inceput se prepara aluatul pentru clatite. Intr-un castron se bat ouale cu sare, apoi se pune faina; se adauga treptat laptele si apa minerala. Aluatul rezultat se va lasa sa se odihneasca pentru 30 minute. Pentru umplutură se amesteca branza ...
 Limonada Limonada
In cana cu sifon sau apa minerala se stoarce lamaia apoi se adauga zaharul si gheata se ornamenteaza cu pai si o felie de lamaie pe marginea paharului. ...
 SANGRIA SANGRIA
Se curata fructele de coaja se taie cubulete si se pun intr-un recipient(hara).Se adauga gheata,zaharul,scortisoara,coniacul si apa minerala(gaseosa) si se amesteca pana se topeste zaharul.In final adaugam vinul amestecam si se poate servi. ...
 Cocktail Cu Fructe Si Sampanie Cocktail Cu Fructe Si Sampanie
Turnati ingredientele, mai putin kiwi, intr-un pahar in care ati pus ghiata pisata. Asteptati 20 - 30 de secunde. Turnati continutul - fara ghiata care nu s-a topit, intr-un pahar de sampanie tip Flute (pahar cu picior, inalt).Adaugati kiwi taiat ...
 Cocktail Angelli Cu Cuburi De Pepene Galben Cocktail Angelli Cu Cuburi De Pepene Galben
Curatati de coaja si seminte un pepene galben. Taiati bucati si mixati intr-un blender cu ½ cana de apa (de preferat apa plata) jumatate de pepene. Taiati in bucati mai mici restul de pepene si asezati in tavite pentru cuburi de gheata, cate o ...
 SIROP DE CAPSUNI SIROP DE CAPSUNI
Se spala capsunele, peste ele se pune zahar destul de mult si se lasa la macerat pentru a-si asa zeama o zi.Dupa aceea se alege siropul de capsuni, peste el se poate pune apa minerala sau apa plata. ...
 Prajitura preferata Prajitura preferata
Omogenizez galbenusuile cu zaharul, adaug cacao, faina, esenta, praful de copt,apa minerala si albusurile batute spuma. Asez compozitia in tava tapetata cu hartie de copt(tava mare de la aragaz), dau la cuptorul incins in prealabil pentru 15-20 ...
 Prajitura cu nuca Prajitura cu nuca
In tava unsa cu ulei(mai mica decat cea de aragaz, cu peretii inalti),se asaza nucile si se da la cuptor.Intre timp se prepara Blatul: Se incorporeaza gabenusurile cu zaharul,mestecand pana devine o pasta omogena.Se adauga cacao,faina,praful de ...
 Clatite cu dulceata Clatite cu dulceata
Incorporez faina, oul, laptele, esenta, uleiul, apa minerala. Omogenizez pana obtin o compozitie de consisistenta unei smantani groase. Las 10 minute sa se odihneasca. Incing tigaia unsa cu ulei, torn cate un polonic din compozitie, las sa se ...
 Tarta cu fructe de toamna Tarta cu fructe de toamna
Fructele se spala, sa lasa la scurs, se scot samburii prunelor.Blatul se face astfel: bati albusurile cu zaharul, un praf de sare si cateva picaturi se zeama de lamaie. Adaugi zharul vanilat, galbenusurile, uleiul, faina, apa minerala, praful de ...
 Clatite cu finetti, frisca si topping Clatite cu finetti, frisca si topping
Se pun cele 3 oua si se bat putin cu telul. Apoi se pun cele 2 cani de faina si cele 2 cani de lapte si se amesteca bine cu telul sa nu aiba cocoloase. Se pun cele 2 linguri de zahar, plicurile de zahar vanilat, jumatatea de fiola de esenta de rom, ...
 Chec Chec
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime. Se pune peste ele un praf de sare si se bat cca 15 minute, pana cand se fac spuma. Treptat, cu o lingura se adauga zaharul si zaharul vanilat.Separat, ...
 Prajiturica cu albus si nuci Prajiturica cu albus si nuci
Galbenusurile se amesteca cu praful de copt stins cu cateva picaturi de lamaie. Ulterior se adauga treptat 6 linguri de zahar, zaharul vanilat, coaja rasa de portocala, apa minerala, uleiul/untul topit (prefer untul deoarece aluatul iese mai ...
 Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor
Clatitele se fac dupa metoda obisnuita. Intre timp preparam crema de brinza la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil , in apa.Crema se amesteca bine si apoi cu lingura , punem din compozitie pe clatita,rulam clatita, cu crema ...
 Clatite cu crema si banane Clatite cu crema si banane
Pt clatite se bat ouale cu laptele si faina adaugata putin cate putin ,sa nu faca cocoloase.Cand se obtine un aluat omogen se subtiaza cu apa minerala.Se adauga esenta de vanilie si se lasa la frigider 10-15 minute.Intre timp se pregateste crema.Oul ...
 Clatite cu gem la Doubletta Clatite cu gem la Doubletta
Se bat ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea. Se adauga apa minerala si apoi faina amestecand cu un tel pentru a nu se face cocoloase. Se pune si uleiul si se lasa cca. 30 minute. Se incinge Doubletta (fara ulei) si se pune cu polonicul din ...
 Saculeti  cu mere Saculeti cu mere
Se sparg ouale intr-un castron si se pune un pic de sare pe fiecare galbenus si se lasa asa pana facem compozitia de mere.Merele se spala, de dau pe razatoare mare (nu trebuiesc curatate).Se pun intr-o tigaie de teflon impreuna cu zaharul si se ...
 Prajitura cu visine din borcan Prajitura cu visine din borcan
Galbenusurile se freaca cu zaharul pina isi dubleaza volumul, apoi se adauga treptat uleiul. Se adauga zaharul vanilat si praful de copt apoi laptele si faina cite o lingura, pina se incorporeaza toata.Albusurile se bat spuma si se adauga la ...
1-1011-15
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu apa minerala - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z