SiteDeBucate » apa minerala

Retete cu apa minerala

 CLATITE FOI CLATITE FOI
Se bat ouale cu sarea intr-un castron, adaugandu-se treptat, faina, amestecandu-se continuu sa nu se formeze cocoloase. Se subtiaza compozitia turnand, putin cate putin laptele, pana cand devina ca o smantana lichida. Se aseza pe foc o tigaie sa se ...
 Clatite cu gem de caise Clatite cu gem de caise
Se bat ouale, se adauga sifon sau apa minerala, faina.Se toarna cu polonicul din compozitie pe fundul unui vas incins cu ulei de palmierSe umplu cu gem de caise. ...
 Clatite Clatite
Se pun intr-un vas galbenusurile, 50 ml lapte, uleiul, sarea, esenta, si se amesteca bine. Se adauga faina si se amesteca pana nu mai sunt cocoloase. Apoi se bat albusurile spuma si se adauga si ele la compozitie. In final se adauga laptele ramas si ...
 Clatite perfecte(explicatii pentru incepatori Clatite perfecte(explicatii pentru incepatori
Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle.Treptat se adauga cana de lapte,amestecand continuu.Se adauga praful de sare,pliculetele de zahar vanilinat si esenta de rom si se amesteca.In final adaugam apa minerala pana capata ...
 Cocorada si pita de pe valea Salautei Cocorada si pita de pe valea Salautei
Aluatul:Se face o maia din drojdie,apa,zahar si putina faina si se toarna peste faina in care a fost adaugata sare.Cand maiaua a crescut se framanta cu apa minerala adaugata treptat(se framanta cam 45-50 min)si o lasam la dospit.Umplutura:Branza ...
 Clatite umplute cu spanac si branza Clatite umplute cu spanac si branza
Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa).le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca .Pentru ...
 Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa
Se pun albusurile si putina sare intr-un castron si se bat bine apoi se adauga uleiul de palmier , iaurtul , laptele si faina cernuta , amestecand usor pentru a nu se forma cocoloase . Intr-o tigaie antiaderenta , se prajesc clatitele si se asaza pe ...
 Clatite cu urda si marar Clatite cu urda si marar
Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale spuma cu faina pana iese o pasta omogena mai groasa dupa care subtiez cu lapte si apa.Intr-o tigaie bine incinsa se fac clatitele.Le las sa se ...
 Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!) Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!)
Din ou , apa minerala, 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar,faiana si condimente se face o coca de clatite.Se da la rece pina preparam compozitia pentru umplutura.Se pune la fiert pieptul de pui cu un praf de sare, dupa ce a fost spalat in ...
 Clatite cu cas si sunca Clatite cu cas si sunca
Se pregateste un aluat de clatite subtire si se prajesc .Clatitele se umplu cu cas razuit si sunca razuita, se impacheteaza ca niste sarmale , se aseaza intr- o tava unsa cu putin unt , se presara cu cas ras si se introduc la cuptor pana ce se ...
 Piftie cu mujdei Piftie cu mujdei
Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca cu o palma nivelul carnii. Morcovul se scoate dupa ce s-a fiert, iar carnea se fierbe in continuare la foc redus, cca 3 ore, pana cand se ...
 Snitel porc rosu Snitel porc rosu
Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider 15 minute.Separat se bat ouale, impreuna cu mustarul, bulionul, faina, un varf de lingurita de sare. La final se adauga apa minerala pentru a elimina ...
 Piept de pui pane Piept de pui pane
La pieptul de pui se scoate pielea si osul si se taie felii subtiri. Se presara piper si vegeta si se lasa la macerat in frigider 1 ora. In acest timp preparam oul batut impreuna cu un strop de sare si faina pana se face o compozitie groasa. Cand ...
 Vinete prajite Vinete prajite
Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si sare timp de 1 ora.Apoi le scoatem si le scurgem de apa bine,bine pe un servet de bucatarie.punem uleiul la incalzit.Laptele sau apa minerala il punem ...
 Salvie in pastella Salvie in pastella
Se pregateste pastella, se pune in frigider pt 30 minute. Foile de salvie se spala, se sterg cu hartie de bucatarie, se dau prin aceasta pastela si se prajesc in ulei incins.Sunt un aperitiv deosebit alaturi de alte verdure in pastela: flori de ...
 Traistute cu ciuperci Traistute cu ciuperci
Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se freaca cu cosul lingurii pe dosul oalei pana compozitia nu mai are cocoloase,apoi se adauga si restul de lapte pana se dilueaza compozitia.Albusurile se ...
 Ciuperci pane Mirey Ciuperci pane Mirey
Se fierb ciupercile cam 15 min, se scurg si se toaca nu foarte marunt.Din oua, apa minerala, mustar si faiana se face un aluat ca pentru clatite, doar ca mai gros, se pun ciupercile taiate, mararul, Delikatul si se amesteca.Se pune uleiul la incins ...
 Stelute aperitiv Stelute aperitiv
Se face un aluat ca pentru clatite dar nu se adauga zahar ci doar sare si piper Este o forma speciala din fonta (in forma de stea) care se tine un pic in ulei incins,apoi se trece prin aluat si apoi iar in ulei incins 1 minut cat se coace steluta. Se ...
 Icre Icre
Gusti din icrele nefacute si daca sunt sarate trebuie sa le pui la desarat intr-un tifon pe care il strangi asemenea unei pungute si o introduci complet in lapte.O lasi timp de 2 ore, desfaci si gusti.Daca iti convine cat sunt de sarate, le rastorni ...
 peste pane picant peste pane picant
Din oua, faina si apa se face un aluat de clatite potrivit de gros (ca o smantana), in care pui sare, piper, boia si cimbru. Aluatul este bun putin mai sarat si mai picant. Pestele se dezoseaza, apoi se da prin aluatul picant si se prajeste in tigaie ...
1-1011-15
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu apa minerala - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z