SiteDeBucate » apa minerala

Retete cu apa minerala

 Prajitura cu fructe Prajitura cu fructe
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in ...
 Salata de icre de stiuca Salata de icre de stiuca
Freci icrele sarate cu ulei, turnand cate putin sa nu se taie. Adaugi treptat si sucul de lamaie. Cand incep sa se intareasca icrele, torni cate 1-2 linguri de apa minerala, care le albeste si le inmoaie. La sfarsit, amesteci icrele cu ceapa taiata ...
 Vinete imbracate in aluat de clatite Vinete imbracate in aluat de clatite
Speli vinetele si le tai in rondele groase de un deget. Le presari cu sare si le lasi sa stea 30 de minute. Intre timp, bati ouale cu sare si piper dupa gust si adaugi atata faina cat sa iti iasa un aluat ca cel de clatite. Scurgi vinetele de zeama ...
 Rulada cu miere Rulada cu miere
Freci mierea cu uleiul, pus picatura cu picatura, sare si un varf de cutit de bicarbonat dizolvat in rom. Adaugi apa minerala si faina cat cuprinde pentru a obtine o coca potrivit de moale. Intinzi 4 foi. Fiecare foaie intinsa o ungi cu gem, presari ...
 Clatite cu nuca Clatite cu nuca
Faina se omogenizeaza cu laptele, ouale, apa, uleiul si un varf de cutit sare. Se fac clatitele.Se pune nuca macinata impreuna cu cateva linguri de zahar si putina apa intr-o tigaie si se lasa pe foc pana se omogenizeaza bineSe umplu clatitele cu ...
 Pizza vegetariana Pizza vegetariana
Pui faina intr-un lighean si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa, un pic de sare si putin ulei, pana obtii un aluat usor de framantat. Lasi aluatul la dospit la caldura pana isi dubleaza volumul. Tai toate legumele fasii subtiri, iar cascavalul il ...
 Paine cu masline Paine cu masline
Amesteci drojdia cu zaharul si o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie sa stea la crescut 30 de minute.Amesteci aluatul dospit cu restul de faina, uleiul de masline, o lingurita de sare, o lingurita de miere, ...
 Mingiute cu soia Mingiute cu soia
Pui granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute. Strecori si lasi la scurs, dupa care storci cu mana soia, ca sa iasa bine apa din ele. O asezi intr-un vas, adaugi faina, usturoiul pisat, sare, piper, patrunjelul tocat marunt si ...
 Cornulete cu cocos Cornulete cu cocos
Faci un aluat sfaramicios, pe care il dai fie prin masina de tocat, fie formezi cu mana cornulete. Formezi rulouri din care iei cu mana si modelezi cornulete. Presari cornuletele cu zahar pudra. Din 4 portii ies 8 tavi.Pofta buna! ...
 Salata de icre Salata de icre
Icrele se pun intr-un vas si se adauga o lingura de ulei. Se amesteca usor, intr-un singur sens, cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza. Progresiv se adauga si restul de ulei, amestecandu-se ca maioneza. Din cand in cand, se picura in compozitie ...
 Cornulete cu marmelada Cornulete cu marmelada
Zaharul se dizolva in apa minerala, impreuna cu praful de sare si diversele esente. Ulterior se incorporeaza in compozitie faina si, progresiv, margarina. Se framanta bine, apoi se lasa 20 de minute la dospit.Din aluat se intinde o foaie subtire, ...
 Clatite cu gem Clatite cu gem
Faina se desface in apa, impreuna cu un praf de sare, obtinandu-se astfel un aluat subtire. Clatitele se coc intr-o tigaie incinsa, unsa in prealabil cu putin ulei, apoi se umplu cu gem, se ruleaza si se servesc.Pofta buna! ...
 Gogosi cu gem Gogosi cu gem
Se lasa putina faina deoparte, restul punandu-se intr-un vas. Zaharul se dizolva in apa minerala, iar drojdia in putina apa rece. Ambele lichide se toarna peste faina din vas, dupa care se adauga margarina, coaja de lamaie, cateva picaturi de esenta ...
 Mojito Mojito
Intr-un pahar inalt se adauga zaharul, zeama de la o jumatate lamaie, cateva bucati de lamaie verde, frunzele de menta, 2-3 cuburi de gheata, romul si se completeaza cu apa minerala. Se serveste cu paiul si se decoreaza cu o felie lamaie verde. ...
 Americano Americano
Se varsa toate campari si vermutul intr-un pahar cu gheata si se completeaza cu apa minerala. Se oreneaza cu o jumatate de felie de lamaie si o jumatate de felie de portocala. ...
 Gin Fizz Gin Fizz
Se pun intr-un shaker cu gheata, ginul, siropul si sucul de lamaie. Se amesteca energic, cateva secunde. Se varsa in pahar si se adauga apa minerala. Se decoreaza cu o felie de lamaie si o cireasa confiata. Pentru a obtine o coloratie mai albicioasa ...
 Clatite cu cas si cascaval Clatite cu cas si cascaval
Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, oamogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de ...
 Clatite cu gem si sos de ciocolata Clatite cu gem si sos de ciocolata
Faina cernuta se amesteca cu apa, zaharul vanilat, coaja de lamaie, putina sare, avem grija sa nu se faca cocoloase. Adaugam ouale batute si omogenizam totul bine cu mixerul. Daca vi se pare aluatul prea gros puteti subtia cu putina apa, dupa care se ...
 Placinta fara zahar Placinta fara zahar
Merele se trec prin razatoare cu tot cu coaja, se calesc, se amesteca cu scortisoara si se lasa la racit.Se amesteca ingredientele enumerate pentru aluat.Faina se pune la final si se amesteca pana cand aluatul obtinut nu se mai prinde de mana. Se ...
 Meniu Grecesc Meniu Grecesc
Se face o portie de clatite din : apa mineral, 1ou intreg+un albus, sare si faina.Dintr-un galbenus de ou, mustar si 100ml ulei, se face maioneza.Cartofii se curate, se taie betisoare, se prajesc, ii saram si-I piperam dupa care ii punem intrun ...
1-1011-15
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu apa minerala - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z