SiteDeBucate » amidon

Retete cu amidon

 Tort de post - La multi ani, florilor! Tort de post - La multi ani, florilor!
Blat: Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, si cacao, apoi se pune esenta de rom. Se incorporeaza uleiul bine, apoi apa cite putin. Se pune in tava tapetata, in cuptorul incins la 180 grade si se tine 30 min sau pina trece testul scobitorii. ...
 Tort Animalute de Paste Tort Animalute de Paste
Pentru aluat, incalzeste cuptorul la 200⁰C, unge cu unt si tapeteaza cu faina o forma de semicerc. Intr-un vas bate galbenusurile cu zaharul pudra, zaharul vanilat bourbon si coaja rasa si zeama de citrice.Adauga faina, praful Crema de Lamaie ...
 Tort Padurea Neagra cu mascarpone Tort Padurea Neagra cu mascarpone
Scurgeti visinele din compot,lasati-le deoparte.Din zeama de compot si amidon faceti un sirop gros,pus la fiert.Se lasa la racit.Mixati frisca cu un intaritor de frisca.Iaurtul se amesteca  cu 6linguri de frisca iar mascarpone se incorporeaza in ...
 Tort Egiptean Tort Egiptean
Prima data facem foile; batem albusurile spuma , adaugam zaharul si batem pana acesta se topeste. Amestecam faina cu alunele macinate si o adaugam la compozitia de albusuri. Punem hartie de copt pe fundul unei forme cu diametrul de 24 cm, intindem ...
 Pasca umpluta cu ciocolata Pasca umpluta cu ciocolata
Pentru baza am folosit o parte din aluatul ce l-am facut pentru cozonacul moldovenesc. Umplutura: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga cacaoa, laptele si amidonul. Dupa ce s-a omogenizat totul se pune vasul la foc mic ...
 Somon cu sos de sofran si orez Somon cu sos de sofran si orez
 Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie de lamaie. Dupa ce este calita adaugam supa si lasam sa clocoteasca putin .    Dupa ce a clocotit putin condimentam cu sare si piper si ...
 Drob de ton Drob de ton
Se scurge tonul din conserve si raman cca 240 gr. net. Într-un castron se pune tonul, branza, sucul de lamaie si gasbenusurile. In zeama de la ton se dizolba amidonul se se adauga peste compozitie. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare ...
 Tort Magic Moments Tort Magic Moments
BLATUL: Ouale se bat cu doua linguri de apa fierbinte, zahar, coaja si esenta de lamaie  pana la onsistenta unei creme.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt,apoi se cern peste crema de ou.Se adauga fulgii de cocos si se ...
 Colina cu gargarite Colina cu gargarite
Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul/ margarina RAMA, esenta de rom si laptele. Apoi se toarna peste biscuiti, se amesteca bine si se pune amestecul intr-un bol rotund la rece cam o ora. Intre timp facem ...
 Inele de ceapa pane Inele de ceapa pane
se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :)) pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt ...
 Clatite cu crema de vanilie Clatite cu crema de vanilie
Clatite: Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga zahar,galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se unge o tigaie cu putin ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Se bat ouale cu zahar, se adauga amidonul, apoi laptele amestecat cu esenta de vanilie, putin cate putin, amestecand mereu. Celelalte 4 linguri de zahar se caramelizeaza, dupa care se repartizeaza in vase mici, asezate intr-o tava cu apa calda. Se ...
 Tort CADOU Tort CADOU
Blatul Vom face 2 blaturi, unul foarte subtire din 2 oua, 1 lingura cacao, 1 lingurita cafea, 1 pliculet zahar vanilat, 4 linguri zahar normal, 1 lingura de apa, o lingura de ulei, fara praf de copt, 10 linguri faina.Acest prim blat trebuie sa ...
 Pui cu bambus Pui cu bambus
 Preparare : se calesc in wok  intr-o lingura de ulei de masline bucatelele de piept de pui pana iau culoarea alba.   Se  adauga  apoi condimentele si se mai caleste un minut apoi adaugam bambusul, o lingura de sos de soya, ...
 Tiramisu in cupe Tiramisu in cupe
crema:Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul.Galbenusurile seamesteca cu amidonul pana incorporam tot amidonul.Cand laptele a fiert luam cateva linguri din acesta si punem peste compozitia de ou cu amidon,amestecand incontinuu.compozitia ...
 Tort Faberge de Pasti Tort Faberge de Pasti
Preparare crema 1: Zaharul se topeste la foc mic pana se caramelizeaza, apoi se adauga laptele fierbinte ( foarte atent cate putin pentru ca se umfla si sa nu va frigeti mainutele mamicutei si-a taticutei :) ), amestecand repede Separat se freaca ...
 Tort egiptean Tort egiptean
Foi: Albusurile se bat spuma tare, cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam in continuare, pana obtinem o bezea lucioasa. Amestecam faina cu nuca macinata si o adaugam treptat in bezea. Compozitia rezultata o impartim in 3. Coacem 3 foi subtiri ...
 Kadir Kamine Kadir Kamine
pt. blat am amestecat totul si am dat deoparte. Crema de zahar ars se face amestecand ouale cu laptele si cu zaharul .Se caramelizeaza 5 linguri de zahar si cand s-au topit se adauga laptele cu ouale si zaharul . Crema de lapte cu ciocolata alba se ...
 Bizcocho caramel cupcakes Bizcocho caramel cupcakes
Incalzim cuptorul la 180grade. Intr-un castron punem iaurtul, uleiul si zaharul. Amestecam. Incorporam ouale si coaja de lamiie, apoi faina praful de  copt si vanilia. Punem hirtiile de briose in forma, le umplem cu aluat (o masura de cupa ...
 Cheesecake caramel Cheesecake caramel
Blat: Biscuitii se pun la robot si se macina fin. Se adauga untul topit si cacao si se omogenizeaza. Compozitia obtinuta se intinde uniform intr-o tava detasabila (26 cm diametru). Se preseaza foarte bine stratul de biscuiti cu lingura sau cu fundul ...
1-1011-2021-29
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu amidon - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z