SiteDeBucate » aluat

Retete cu aluat

 Prajitura cu branza dulce si visine Prajitura cu branza dulce si visine
Pentru aluat: se face o maia (drojdie+putin lapte caldut+1 Lingura faina) si se lasa la dospit.Apoi se amesteca maiaua cu restul ingredientelor si se lasa la dospit cca 30 minute. Intre timp scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs.Crema: ...
 Mini-pizza 4 formaggio Mini-pizza 4 formaggio
Pregatim aluat precum la reteta de paine Wassa. Lasam la dospit, apoi intindem o foaie din care formam bucati mici cu ajutorul unui pahar. Adaugam cele patru feluri de branza si presaram din belsug oregano. ...
 Boccelute cu inghetata Boccelute cu inghetata
Intai de toate am pregatit o portie dubla :)) de inghetata cu Nesquik. Apoi am pregatit clatitele. Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,apoi se adauga pe rand zaharul,untul topit,laptele,apa minerala,esenta si faina.Se pune compozitia la frigider ...
 Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf
1. Amestecati faina, sarea si zaharul si adaugati drojdia, un ou intreg, untul topit si racit, iaurtul si laptele caldut. Amestecati si daca e nevoie adaugati faina pentru a obtine un aluat potrivit de moale. Framantati pana ce aluatul se desprinde ...
 Placinta cu ficat de pui Placinta cu ficat de pui
Se curata ceapa si se caleste in ulei, cand devine aurie se adauga si carnea tocata. Se lasa pana carnea capata o culoare de putin prajit. Separat se prajesc ficateii de pui in ulei si cu putin apa( eu i-am taiat in sferturi). Cand sunt gata se ...
 Bascute cu branza sau cu gem Bascute cu branza sau cu gem
Se pune faina pe planseta si se face la mijloc un loc. Se adauga toate ingredientele si se framanta bine ,luand faina de pe margine pana obtinem o coca potrivit de tare . O lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.(aproape o ora si jumatate).Se ...
 Supa de pui cu frecatei Supa de pui cu frecatei
Frecatei: Ouale se bat cu un praf de sare,dupa care se adauga faina,cat sa iasa un aluat tare.Coca obtinuta se rade pe razatoare si se lasa la uscat. Supa se prepara intocmai ca si supa cu galuste. Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori ...
 Colacei sarati Colacei sarati
Toate ingredientele le-am pus in cuva masinii de paine si am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios.Nu se lasa la dospit. Aluatul obtinut il impartim in bilute mici.Fiecare biluta o intindem sub forma de snur.Unul din capete il aducem inspre ...
 prajitura cu mere prajitura cu mere
ouale se freaca cu zahrul, uleiul si untura pana devin cremoase, apoi se adauga bicarbonatul stins cu otet si faina. se face un aluat moale care sa se desprinda de mana. se imparte in 2 parti. una se face foaie si se intinde in tava unsa, peste care ...
 Rulouri cu branza Rulouri cu branza
Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale. Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva ...
 Pizza de casa cu somon si sunca Pizza de casa cu somon si sunca
Intr-un vas de bucatarie se framanta aluatul din cca 100 gr faina , sare, putin zahar, drojdia si putin ulei de floarea soarelui, apa calduta sa iasa cam cat de marimea unei mingi de tenis, putin mai mare. Apoi se toaca sunca, se sfarama pestele ...
 Tarta capsunata Tarta capsunata
Intr-o tava rotunda sau o oala, sa nu fie inalta, se pun circa 7-8 linguri de zahar cu 1 pliculet de zahar vanilat la caramelizat. In momentul in care zaharul se caramelizeaza cu o lingura se intinde pe peretii oalei, cratitei, tavei, in functie de ...
 Prajitura de branza cu iz de ciocolata Prajitura de branza cu iz de ciocolata
  Aluatul: Untul se freaca doua galbenusui, zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul. Albusurile se bat spuma si se adauga  peste galbenusurile frecate.Treptat se adauga faina alternand cu laptele apoi se adauga bicarbonatul, ...
 Cuiburi cu nuca si scortisoara Cuiburi cu nuca si scortisoara
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 100 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste ouale,zaharul,untul,uleiul si vanilia,laptele ramas si ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Pt realizarea clatitelor se amesteca componentele, se lasa minim 30-40 min. la rece si apoi se coc clatitele. Cat timp compozitia de clatite sta la frigider, se prepara umplutura. Se caleste ceapa pana devine sticloasa, se adauga pieptul ...
 Clatite Clatite
Eu fac aluatul dupa o inventie proprie, si imi ies foarte bune. Am observat ca multi pun intai faina, peste care pun celelalte ingrediente, dar mie nu-mi place cum ies asa. Ale mele sunt aurii , pufoase si cu multe gauri in ele. Deci: eu bat cele 3 ...
 Minipateuri cu branza Minipateuri cu branza
Se desface foietajul, se intinde si se taie sub forma de patrat cu latura de6 cm. In mijlocul patratului se pune branza ,se pliaza si se pun in tava. Se baga in cuptorul incins circa 20 min. ...
 Clatite pufoase cu cascaval si sunca Clatite pufoase cu cascaval si sunca
Aluatul : In mod general se pregateste ca pentru cele mai obisnuite clatite. Initial se bat ouale cu berea si un praf de sare, treptat se adauga faina, pina se obtine un aluat de consitenta smintinii. Eu adaug tot timpul si circa o lingura de ulei, ...
 Pizzette frantuzesti super-rapide Pizzette frantuzesti super-rapide
intinde cu sucitorul putin aluatul chiar pe folia pe care e asezat si taie-l in patrate de 10x10 cm; taie feliute salamul, ardeii sau gogosarii,ceapa rosie iar ouale fierte tari taie-le bucati potrivit de mari; condimenteaza pasta de rosii dupa gust ...
 Gogosi Strasbourg Gogosi Strasbourg
Se face o maia din drojdie cu o lingura de zahar, putin lapte si putina faina. Se lasa la crescut.Untul moale, la temperatuta camerei il mixam cu restul de zahar, un praf de sare si esenta de vanilie. Dupa ce s-a dizolvat zaharul adaugam ...
1-1011-2021-3031-4041-43
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu aluat - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z