SiteDeBucate » aluat foietaj

Retete cu aluat foietaj

 Caramele rustice Caramele rustice
Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba culoarea. Cu o furculita zbateti 2 oua si le amestecati cu carnea racita, miezul de paine muiat intr-un pic de lapte si stors bine, parizerul ...
 Cabanos invelit(imbracat) Cabanos invelit(imbracat)
Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa la scurs pe o foaie absorbanta.Aluatul de foietaj se taie in fasii de 1,5 mm si se ruleaza peste cabanosul prajit .Rulourile astfel obtinute se aseaza ...
 Cornuri picante Cornuri picante
~aluat:Primul aluat se malaxeaza si se lasa sa dospeasca ca 30min.Se imparte in doua si se intinde doua foi rotunde sau dreptunghiulare, intr-e doua folii de hirtie de copt sau folie de nailon alimentara.Astfel foaia intinsa se aseaza pe foia de ...
 Carnaciori in aluat Carnaciori in aluat
Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii in bucati de ~ 5 cm si se cresteaza la ambele capete. Din foaia de aluat intinsa se taie patrate cu care se invelesc carnaciorii (in forma unor ...
 Varzari Varzari
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se adauga varza tocata ,putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine.Se adauga boiaua,mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu ...
 Desert cu mere si gem de cirese Desert cu mere si gem de cirese
Merele se spala,se taie dupa bunul plac al fiecaruia fie in rondele,fasii sau cubulete( eu am ales variant fasii),se indeparteaza cotoarele.Se pun intr-un vas,se toarna apa peste ele cat sa le acopere ,se adauga 2 linguri de zahar si putina ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Se pune o parte din aluat in tava. Merele se spala si se dau pe razatoare. Se pune zaharul si scortisoara uniform peste mere. Se aseaza si cealalta parte de aluat si se taie in forma dorita dupa care se introduce in cuptor la foc potrivit. Cand se ...
 Melci cu visine Melci cu visine
Desfacem si intindem aluatul foietaj. Presaram peste el zaharul vanilat si apoi visinele, bine stoarse de suc. Rulam bine aluatul, dupa care il taiem de doua degete grosime. Punem feliile intr-o forma rotunda de tort, le ungem cu ou batut si le dam ...
 Tarta cu banane caramelizate Tarta cu banane caramelizate
Curatam bananele de coaja, le taiem pe lung, apoi in jumatate.Intr-o tigaie de teflon topim zaharul brun, vanilia si margarina.Eu am pus niste zahar alb si nitel din ala brun, insa bucati mari. Si s-au topit. Ideea este ca nu e musai cu din ala brun, ...
 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pe o plansa pe care am presarat putina ...
 Placinta cu ceapa Placinta cu ceapa
Intr-o tigaie se pune uleiul, apoi se aseaza pe foc. Se taie costita cubulete si se caleste.  Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita.  Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute. Separat se ...
 Tarta cu ciocolata si frisca Tarta cu ciocolata si frisca
Aluatul il punem in tava de tarta unsa cu putin unt si-l intepam din loc in loc cu furculita.Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.Pentru ...
1234
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu aluat foietaj - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z