SiteDeBucate » albus

Retete cu albus

 Salata de fasole pastai Salata de fasole pastai
Speli si cureti fasolea de capete si ate, apoi o fierbi in apa cu sare. O scurgi dupa ce a fiert si o lasi la racit. O amesteci cu maioneza si, daca vrei, si cu smantana, apoi cu usturoiul pisat si pentru accentuarea gustului chiar si cateva masline ...
 Prepelita umpluta cu fructe uscate si orez Prepelita umpluta cu fructe uscate si orez
Se spala prepelitele si se freaca cu sare, piper si in interior, apoi se pune la frigider. Orezul se fierbe pe jumatate, se strecoara, se amesteca cu ouale, fructele taiate marunt, patrunjelul, 1 lingurita zahar brun, sare si piper. Se scot ...
 Budinca de fructe dietetica Budinca de fructe dietetica
Alegi capsunile, le speli si le presezi printr-un tifon. Din sucul rezultat pui la fiert 1/2 pahar. In cazul in care ai obtinut mai putina zeama, completezi cu apa. Cand zeama clocoteste, adaugi o lingura rasa de zahar si torni grisul in forma de ...
 Turta dulce cu miere Turta dulce cu miere
Amesteci mierea calduta cu untul foarte moale. Adaugi bicarbonatul dizolvat intr-o lingura de apa calda, scortisoara, cuisoarele, ienibaharul, apoi faina. Framanti aluatul pana se dezlipeste de mana si iI lasi sa se odihneasca 15 min. Intinzi o foaie ...
 Inghetata de lamaie Inghetata de lamaie
Puneti apa si zaharul intr-o craticioara, la foc potrivit. Amestecati pana cand zaharul se dizolva. Curatati cat mai subtire coaja de la 2 lamai si puneti-o in siropul de zahar. Lasati-o sa fiarba 3 minute si apoi luati vasul de pe foc. Acoperiti-l ...
 Covrigei polonezi Covrigei polonezi
Cerni faina impreuna cu praful de copt si cu un praf de sare. Adaugi, treptat oul si galbenusul, frecate cu zaharul, coaja de lamaie, apoi laptele si faina cernuta cu praful de copt. Amesteci bine si din aluatul obtinut faci covrigei mici, cu ...
 Pui cu biscuiti la cuptor Pui cu biscuiti la cuptor
Zdrobesti biscuitii si ii amesteci cu chilii. Speli carnea si o stergi. Bati albusul si il amesteci cu apa. Dai carnea prin albus, apoi prin biscuiti si o asezi intr-o tava. Stropesti cu unt si dai tava la cuptor, la foc potrivit pentru 1 ora. Pofta ...
 Tort aperitiv Tort aperitiv
Faina cernuta se amesteca cu drojdia uscata, apoi se adauga uleiul, zaharul, sarea si apa calduta. Se framanta bine, pana cand aluatul nu se mai lipeste de castron. Se lasa la dospit cca o ora, apoi se pune intr-o forma rotunda, tapetata cu hartie ...
 Painici aducatoare de noroc. Painici aducatoare de noroc.
In primul rand trebuie sa-i multumesc pentru reteta lui Pocahontas.Se pune faina intru-n castron si se face o gaura la mijloc.Drojdia,laptele caldut si zaharul se pun in mijloc si se amesteca putin.Se lasa apoi la dospit.Cand drojdia s-a dospit se ...
 Covrigi evreiesti Covrigi evreiesti
Fierbeti laptele, luati vasul de pe foc, adaugati uleiul si zaharul pudra. Amestecati pana nu se mai ridica uleiul. Lasati sa se racoreasca pana devine cald. Adaugati drojdia si lasati 10 minute sa creasca.Se adauga albusul batut cu sarea, apoi ...
 Cozonac Cozonac
Se cerne faina intr-un vas mare si se adauga praful de sare amestecand. Separat laptele se fierbe cu putina sare, iar dupa ce este dat la o parte de pe foc se adauga zaharul amestecand pana ce se dizolva in lapte. Ouale se separa albus de galbenus; ...
 Placinta cu branza si marar Placinta cu branza si marar
Coca:galbenususrile se bat cu sare si smintina, apoi se adauga peste faina si se framinta un aluat foarte elastic, care se imparte in doua. Se intinde prima foaie, se pune 1/4 din grasimea amestecata cu faina, pt a adrera mai bine, si se intinde ...
 Pernite cu sunca si masline Pernite cu sunca si masline
Se taie foaia de placinta in fasii. Feliile de sunca, in doua, la fel si maslinele.Pe fiecare fasie de aluat punem o bucata sunca si jumatati de masline, dupa care rulam si inchidem aluatul la capete.Tapetam o tava cu hartie de copt, o presaram cu ...
 Crochete de pui cu legume Crochete de pui cu legume
Se curata morcovul, cartoful si telina. Se spala legumele si se dau prin masina de tocat impreuna cu pieptul de pui. Se amesteca compozitia cu albus, sare si patrunjel.Se fac crochete de marimea unui deget.Se coc la cuptor intr-o tava cu hartie de ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Zarzavatul si ceapa se rad prin razatoarea cu gauri mari si se calesc 2 minute, cu 2 linguri de untdelemn, ca sa-si dezvolte aroma, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte sau rece (in caz ca se pun si oasele de la carne)si se adauga o lingurita ...
 Bile din cocos. Bile din cocos.
Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.Bagam la ...
 Lapte de pasare(bulgari de zapada) Lapte de pasare(bulgari de zapada)
Cantitatile scrise,sint pt.o portie imensa de” Lapte de pasare”.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul si se bate in continuare,pina ce albusul se intareste f.mult;arata ca zapada.In timp ce batem albusul,intr-o cratita(de cca 4 l),se pune ...
 RULADA DIN ALBUSURI CU CREMA DE NUCA RULADA DIN ALBUSURI CU CREMA DE NUCA
Intr-o tava mare(cca 28/42),se pune hirtie de copt,se lasa.Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si romul sau zeama de lamiie;se bate din nou, pina cind se intareste din nou, iar zaharul se topeste.Dupa aceea se pune uleiul si aromele,se ...
 tiramisul meu tiramisul meu
se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul se adauga frisca lichida si se amesteca in continoare pana se face ca o cremaseparat se bate albusul de ou si se amesteca cu crema la sfarsit se incorporeaza gelatina care a fost ...
 Muffins Muffins
Se amesteca toate ingredientele. Cosuletele de hartie seaseaza unaul langa altul in tava si se umplu pana la jumatate cu compozitia obtinuta. Daca vreti sa le adaugati (tip umplutura) gem sau ciocolata, nuci etc, faceti-o dupa ce ati pus comp. in ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu albus - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z