SiteDeBucate » albus

Retete cu albus

 Melci cu branza si chimen Melci cu branza si chimen
Facem o maia din drojdie,  zahar,putin lapte caldut si o lasam sa creasca. Punem faina intr-un castron,adaugam oul,sarea, restul de lapte, untul moale si maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam 20-30 minute la dospit. Umplutura o preparam ...
 Cadouri gustoase Cadouri gustoase
Se bate spuma albusul si ase adauga esenta e vanilie,zaharul si paharul de lapte cu cocos si fistic.Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt.Se framanta un aluat pufos, se intinde cu sucitorul si se taie cuburi groase ce se coc in cuptor in ...
 Piept de pui cu parmesan Piept de pui cu parmesan
Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea ...
 Papanasi Papanasi
Branza de vaci se amesteca cu cele 2 linguri de gris si cu faina. Galbenusurile se adauga peste compozitia de branza, dupa care punem restul ingredientelor. Dupa ce s-au incorporat toate adaugam albusurile batute spuma amestecand incet de sus in jos ...
 Guguluf marmorat cu mascarpone Guguluf marmorat cu mascarpone
Ouale se mixeaza bine impreuna cu zaharul. Se adauga putin cate putin untul topit, pana obtinem o crema fina( destul de subtire). Faina se cerne, se amesteca cu bicarbonatul stins cu otet si sarea. Se adauga apoi amestecul de oua, putin cate putin, ...
 Fursecuri cu iaurt Fursecuri cu iaurt
Cernem faina intr-un castron, impreuna cu praful de copt. Facem o adancitura in mijloc si punem sarea, untul moale, galbenusul,iaurtul, esenta si zaharul. Amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat potrivit de moale. Presaram faina pe ...
 Cocktail de creveti Cocktail de creveti
La baza sosul de la aceasta salata se face cu sos worcestershire, care in lipsa este foarte bine inlocuit cu amestecul kechup-mustar-paprika. Crevetii se fierb 3 minute in apa cu sare, se lasa la scurs. Intre timp amestecam maioneza, mustarul si ...
 La multi ani, Dia! Tort cu ciocolata si piersici La multi ani, Dia! Tort cu ciocolata si piersici
Blat din 3 oua,cu putina ciocolata. Crema de ciocolata:Se topeste ciocolata pe bain marine. Gelatina se hidrateaza cu 2 linguri de apa rece. Galbenusurile se freaca spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusul se bate spuma,adaugand cealalta ...
 Tort aniversar Tort aniversar
Tortul de capsuni l-am pregatit intr-o forma mai micuta. Batem spuma albusurile ,dupa ce s-au intarit adaugam putin cate putin zaharul,apoi galbenusurile,faina si cacao . Coacem la foc mediu .Dupa ce s-a copt il dam la rece pentru 2-3 ore (asa se ...
 Gheare de urs Gheare de urs
Aluatul se lasa la dezghetat si intre timp se prepara umplutura. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana cand devine lucios, dupa care se pun si esenta si migdalele macinate (daca pare prea lunga ...
 Guguluf cu coacaze,afine si lamaie Guguluf cu coacaze,afine si lamaie
Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale (doar un albus il pastram pentru glazura)avand grija sa-l incorporam pe fiecare bine inainte de a-l adauga pe urmatorul.Punem iaurtul si faina.Adaugam aromele : vanilie,coaja de lamaie si ...
 Lapte zburat a la rose Lapte zburat a la rose
  Batem albusurile cu praful de sare mai intai si cu jumatate din cantitatea de albusuri in zahar tos, cand s-a intarit continuam si adaugam cealalata jumatate in zahar pudra, pana se formeaza bezeaua. Laptele se indulceste dupa gust, se ...
 Bezele.. Bezele..
amestecam zaharul pudra cu cel tos. punem intr-un vas albusurile cu jumatate de zahar, cand compozitia incepe sa se intareasca adaugam celalalt zahar si continuam sa batem cu mixerul. cand e aproape gata punem vanilia si sucul de lamaie.continuam sa ...
 Fursecuri de toamna Fursecuri de toamna
Se fac 2 aluaturi separat, unul alb si unul maro, amestecand pur si simplu ingredientele.Se intind 2 foi pe masa de lucru presarata cu faina.Se taie cu grija cu un cutit mic cu varf ascutit forme de frunze, se aseaza pe tava cu hartie de copt si se ...
 Sepioline umplute cu alune si dovlecei picanti Sepioline umplute cu alune si dovlecei picanti
Incalziti cuptorul la 180 grade.Faceti umplutura pentru sepii in acest fel: taiati grosolan cu cutitul alunele(sau semintele mixte ),taiati fin usturoiul,patrunjelul,fileti di ansoa,caperi,masline si stafide.Puneti totul intr-un bol incapator.Eu nu ...
 Pumpkin rolls Pumpkin rolls
Aluat: Drojdia se amesteca bine cu o lingurita de zahar, se adauga laptele caldut, ouale batute cu zaharul, untul, sarea si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale care se lasa sa creasca, la loc cald. Umplutura: Dovleacul se pune la calit ...
 Halloween Cookies Halloween Cookies
Fursecuri: Untul se mixeaza pana devine cremos, apoi se adauga zaharul, apoi ouale (pe rand) si esenta de lamaie. Faina amestecata in prealabil cu praful de copt si sarea se incorporeaza la final. Aluatul rezultat trebuie sa nu fie lipicios, sa poata ...
 TIRAMISU TIRAMISU
Freci intr-un vas galbenusurile cu zaharul pana se umfla putin compozitia si devine spumoasa,apoi adaugi mascarponele.Adaugi albusul batut spuma si lichiorul si amesteci pana se omogenizeaza. Apoi pui intr-o tava un strat subtire de crema,inmoi ...
 Mere coapte Mere coapte
Preparati mai intai aluatul care trebuie sa stea la frigider 20 de minute. Amestecati faina cu untul si aadaugati atata apa cata este necesara pentru a obtine un aluat elastic, potrivit de tare. Invartiti aluatul in folie si puneti-l la frigider. ...
 Rulouri de sunca si salata beouf Rulouri de sunca si salata beouf
Cureti cartoful, morcovul si le pui la fiert, iar separat fierbi si carnea in apa cu sare.Freci galbenusul cu ulei pana obtii o maioneza, potrivesti de sare, pui si putin mustar si zeama de lamaie, si amesteci.Cand sunt fierte legumele si carnea, le ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu albus - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z