SiteDeBucate » Fripturi » Vrabioara de vitel

Vrabioara de vitel

Categoria Fripturi

Ingrediente - Vrabioara de vitel

vrabioara de vitel 700g
unt 50g
ulei de masline 2-3 linguri
sos de soia 1 lingura
otet balsamic 1 lingura
mustar 1 lingura
zahar 1 lingurita
nucsoara 1 varf de cutit
malai 300g
sare
piper

Mod de preparare - Vrabioara de vitel
Puneti la fiert 1 l apa cu 1 lingurita rasa sare si cand apa incepe sa fiarba in clocot, puneti malaiul, amestecand incontinu cu un tel. Lasati mamaliga sa fiarba la foc mic, circa 20 de minute, amestecand-o din cand in cand. Rasturnati-o, apoi intr-o tava si, dupa ce s-a racit, taiati-o in felii de circa 2cm grosime. Amestecati intr-un castron sosul de soia cu otetul balsamic, uleiul, zaharul, nucsoara si ceva sare. Curatati vrabioara de pielite si tendoane, ungeti-o cu mustar si unt si presarati-o cu sare si piper. Puneti-o pe gratarul incins si frigeti-o pana ce se patrunde bine si se rumeneste frumos pe toate partile. Puneti pe gratar si feliile de mamaliga si frigeti-le cate 5 minute pe fiecare parte. |n timp ce carnea si mamaliga se frig pe gratar, ungeti-le din cand in cand cu sosul pregatit. Serviti vrabioara taiata in feliute subtiri, puse pe feliile de mamaliga.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Vrabioara de vitel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z