SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Turte integrale

Turte integrale

Ingrediente - Turte integrale


300 ml apa
250 g faina integrala
50 g tarate de grau
50 g faina de ovaz
~100 g faina alba
10 g drojdie uscata
1 lingurita sare
2 lingurite zahar
1 lingura ulei
Mod de preparare - Turte integrale
Drojdia amestecata cu zahar se dizolva in putina apa calduta. Toate cele 3 tipuri de faina se amesteca impreuna cu taratele si sarea. Se toarna in mijloc drojdia dizolvata si restul de apa. Se framanta un aluat elastic, usor lipicios. In timpul framantarii punem si uleiul.
Se lasa la dospit jumatate de ora, apoi se imparte aluatul in bucati mici. Fiecare bucata se intinde pe masa usor infainata, formand turtite mici, care se coc in tigaia teflonata, fara ulei.
Se servesc simple sau in loc de paine.Sunt delicioase. :)
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Turte integrale
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z