SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Turte englezesti cu faina integrala

Turte englezesti cu faina integrala

Ingrediente - Turte englezesti cu faina integrala


350 ml lapte
225 g faina integrala de grau
225 g faina alba
1 lingurita zahar pudra
1 si 1/2 lingurita sare
1 lingura unt
10 g drojdie uscata
Mod de preparare - Turte englezesti cu faina integrala
Intr-un castron punem faina si drojdia si le amestecam. Adaugam sarea si zaharul, apoi laptele caldut si untul moale. Framanatam pana obtinem un aluat nelipicios. Daca este nevoie mai adaugati putina faina.

Pe masa infainata intindem aluatul intr-o foaie groasa de 1 cm, apoi cu ajutorul unei forme ( 7,5 recomandat) sau cu un pahar decupam cerculete de aluat.
Transferam cerculetele intr-o tava presarata cu gris si acoperim cu folie alimentara. Lasam la dospit in jur de 20 de minute, pana isi dubleaza volumul.
Incingem o tigaie de teflon la foc mediu si presaram cu gris.
Coacem turtitele la foc mic pentru a nu se arde. Eu am schimbat stratul de gris la fiecare tura de turtite coapte.
Se servesc calde, sub forma de toast sau simple.
Sursa
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Turte englezesti cu faina integrala
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z