SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Trahana (supa greceasca)

Trahana (supa greceasca)

Ingrediente - Trahana (supa greceasca)

500gr trahana (un fel de posmagi romanesti), un piept de pui de vreo 500gr, halumi (branza de oaie sarata specific greceasca) sare, piper, lamaie.
Mod de preparare - Trahana (supa greceasca)
Trahanaua se lasa 12 ore la inmuiat, dupa care se farama si se pune la fiert in cca 1,5 litri de apa. Separat se pune pieptul de pasare la fiert cu putina sare. Dupa ce s-au fiert si pieptul si trahanaua se da dupa foc iar pieptul se rupe fasii potrivite si se pun peste trahana, branza se taie bucatii de 1 cm (sa zic asa) si se adauga tot peste trahana se da din nou pe foc pentru inca 5-10 minute se adauga sare dupa gust . Se serveste calda cu piper si zeama de lamaie fiecare dupa gust.
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Trahana (supa greceasca)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z