SiteDeBucate » Torturi » Tort cu ananas

Tort cu ananas

Categoria Torturi

Ingrediente - Tort cu ananas

Blat:4 oua 4 lingurite apa calda 150g zahar 120g faina 50g fecola 50g cacao amara 1 praf copt crema: 500g mascarpone,200g smanatana sucul unei lamai,250g zahar,9 foi gelatina,400 ml frisca 1 conserva mare de ananas Pt decor:fulgi de cocos,ananas proaspat,bomboane raffaello
Mod de preparare - Tort cu ananas
Pt blat: Batem ouale cu apa calda timp de 1 minut,adaugam zaharul,apoi faina amestecata cu fecola,cacao si praful de copt.
punem in tava unsa si tapetata cu faina si lasam la cuptor la 180 de grade,pt cca 40 min.

pt crema: punem gelatina pt cel putin 10 min la inmuiat in apa rece.
Batem cu mixerul mascarponele cu sucul de lamaie,smantana,zahar si la urma gelatina topita si racita.
Batem frisca.
Ananasul scurs si taiat bucati amestecam cu 200 g de frisca.Restul de frisca pastram pt decor.Amestecam cu grija cel 2 compozitii.taiem blatul in 2,punem prima foaie in tava cu inel,insiropam cu zeama de la compotul de ananas,turnam toata crema,punem a doua foaie,insiropam si lasam la rece cateva ore pana se intareste.
decoram cu frisca ramasa,ananas proaspat,fulgi de cocos tostate si bomboane raffaello,sau...dupa imaginatie si posibilitati!
e foarte racoritor!!!
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tort cu ananas
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z