SiteDeBucate » Preparate din peste » Ton rosu picant

Ton rosu picant

Ingrediente - Ton rosu picant

1 bucata ton file 200gr, 3 buc. sparanghel verde, ulei de nuci 20ml, ulei de masline 30ml , ulei susan 10ml, piper zdrobit, coaja de lamaie rasa 1 lingurita, ardei iute rosu 1 bucata, ardei iute verde 1 bucata, miere 1 lingurita sare de mare grunjoasa.
Mod de preparare - Ton rosu picant
Se curata sparanghelul si se fierbe circa 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se pune in gheata pentru ai pastra culoarea.se curata ardeiul iute de seminte si rosu si verde si se toaca marunt, se amesteca intr-un bol mierea uleiurile, sarea, piperul, coaja de lamaie si ardeiul iute si se unge tonul pe ambele parti. Se pune o tigaie de teflon la incins se pune in ia marinata cu care a fost uns tonul si se soteaza pe ambele parti cam 2 minute (tonul este bun mai medium, nu bine facut pentru ca devine fad). Sparanghelul se soteaza si el si se taie pe lung.
Pofta buna!
Timp de preparare: 20 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ton rosu picant
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z