SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti » Tochitura de ficat de pasare

Tochitura de ficat de pasare

Ingrediente - Tochitura de ficat de pasare

800 g ficat de pasare
200 ml ulei
2-3 cepe mari
2 bucati ardei gras
5-6 rosii
2 catei de usturoi
sare
piper
o legatura de marar.
Mod de preparare - Tochitura de ficat de pasare
Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei.
Dupa ce se rumenesc, se adauga ficatul.
Cand acesta este pe jumatate patruns, se pun deasupra rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa 10 minute, la foc potrivit.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, iar la sfarsit se asezoneaza cu usturoiul taiat marunt si cu mararul tocat.
Tochitura se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4.5 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tochitura de ficat de pasare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z