SiteDeBucate » Mancaruri » Tocanita de ficatei si pipote

Tocanita de ficatei si pipote

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Tocanita de ficatei si pipote


1 ceapa
1 ardei verde
1 rosie
2 linguri pasta tomate
300 g pipote
400 g ficatei
1 lingura cimbru
2 lingurite delicat
1 vf lingurita piper
4 catei de usturoi
4 linguri ulei
patrunjel verde
Mod de preparare - Tocanita de ficatei si pipote
Ceapa, ardeiul si rosia se toaca marunt.Pipotele se spala bine si se curata,iar ficateii se pun in 2-3 ape inainte de folosire.Separat intr-o oala se pune uleiul la incins dupa care se adauga ceapa si ardeiul,se lasa la calit 5-10 minute apoi se adauga pipotele si ficateii se acopera cu un capac si se lasa la foc incet amestecand din cand in cand inca 10 minute.Dupa cele 10 minute se adauga si rosia taiata cubulete, pasta de tomate cimbrul,piperul si delicatul si se pun cam 2 cani de apa fierbinte(cat sa se acopere ficateii si pipotele) Se lasa sa fiarba pana mai scade din apa si capata consistenta se verifica daca pipotele sunt fierte apoi se adauga si usturoiul maruntit se mai lasa 2-3 minute se stinge focul si se adauga patrunjel verde.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 1 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tocanita de ficatei si pipote
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z