SiteDeBucate » Mancaruri » Tocanita de carne cu ciuperci

Tocanita de carne cu ciuperci

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Tocanita de carne cu ciuperci

500 g carne de porc
500 g ciuperci
500 g ceapa
2-4 linguri ulei
1 foaie dafin
1 lingura pasta de rosii
1 lingurita cimbru
4 lingurite condiment picant.
Mod de preparare - Tocanita de carne cu ciuperci
Speli carnea si o tai in bucati mici, o speli si o pui la prajit cu 2 linguri de ulei.
Dupa 5-6 minute, adaugi ceapa taiata potrivit de mare.
In cazul in care carnea de porc nu are grasime, mai adaugi 2 linguri de ulei.
Amesteci sa nu se prinda de cratita si peste 2-3 minute pui ciupercile spalate si taiate bucati mai mari.
Pui foaia de dafin, 4 lingurite de condiment picant, 5 linguri de apa si amesteci totul.
Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba.
Cand zeama a scazut, adaugi bulionul si cimbrul.
Lasi sa dea cateva clocote si iei cratita de pe foc.
Servesti tocanita cu mamaliga si cu un vin rosu alaturi.
Este foarte buna si cu o salata de varza murata sau cruda.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tocanita de carne cu ciuperci
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z