SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Tarta de post

Tarta de post

Ingrediente - Tarta de post

      Pentru aluat:
100 g margarina RAMA
400 g faina
100 ml apa minerala
un praf de sare   Pentru umplutura:
500 g rosii
2 ardei grasi
2 cepe potrivite
100 g mustar pasta
50 g suc de rosii
200 g masline
250 g ciuperci
Sare, cimbru, piper
Mod de preparare - Tarta de post
1.       Intr-un bol se pun faina, margarina RAMA topita, sare si apa minerala. Se framanta bine, pana se obtine un aluat elastic. Se lasa la rece aproximativ 30 minute.


2.      Se curata ciupercile, rosiile, ardeii, ceapa, se taie fasii fine, iar la masline se scot samburii.


3.       Tapetam o tava cu hartie de copt. Intindem cu grija aluatul in tava ( cu mana, presand din aproape in aproape ) .


4.      Facem un sos din mustar, suc de rosii, piper si sare, pe care-l intindem pe blat.


5.      Se pun legumele, maslinele tocate, presaram cimbru si bagam in cuptorul incins.


            Se serveste calda!
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tarta de post
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z