SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » tagliatele cu ton si sos rosu

tagliatele cu ton si sos rosu

Ingrediente - tagliatele cu ton si sos rosu

2 conserve ton(calvo sau rio mare), 100 ml sos de rosii, 100 g masline feliate, 1 ceapa mica, zeama de la o lamaie, sare, piper si patrunjel, 250 g tagliatele proaspete.
Mod de preparare - tagliatele cu ton si sos rosu
pastele se fierb in apa cu sare si ulei. separat intr-o tigaie se pregateste sosul cu ton: ceapa se pune la calit dupa care se adauga tonul,maslinele, sucul de rosii si zeama de lamaie. la final se decoreaza cu patrunjel.

pofta buna!
Timp de preparare: 40 minute minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta tagliatele cu ton si sos rosu
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z