SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de pui cu rosii

Supa de pui cu rosii

Ingrediente - Supa de pui cu rosii


Mod de preparare - Supa de pui cu rosii
Racoroasa si nutritiva , aceasta supa este recomandata pentru zilele insorite de vara deoarece se poate consuma atat calda cat si rece.

Cum procedam:
Spalam carnea si o punem sa fiarba cu apa si sare. Intre timp curatam morcovii, patrunjelul si telina, le taiem marunt sau le dam pe razatoarea mare si le adaugam la supa. Rosiile se oparesc putin , se curata de pielita si se toaca marunt. Se trec prin sita sa se separe de samburi si apoi le adaugam in supa. Cand este fiarta , se fac galustele de gris astfel: se bat albusurile spuma , se adauga galbenusurile, putin ulei si grisul treptat. Se amesteca usor (arata ca si o pasta mai moale), se ia cu lingurita udata in apa cate putin si se pune la fiert in supa. Cand sunt fierte galustele , se stinge focul si se adauga patrunjel si marar verde tocat. Se poate servi calda sau rece cu crutoane de paine.

Sfaturi:
-Ca sa fiti sigure ca va iasa galustele moi puneti in amestecul de oua un varf de cutit de bicarbonat sau praf de copt
- Daca nu aveti rosii la indemana le puteti inlocui cu 250 ml bulion

Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de pui cu rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z