SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de pui cu galusti si taietei

Supa de pui cu galusti si taietei

Ingrediente - Supa de pui cu galusti si taietei


6-8 aripioare de pui
1 ceapa
2 morcovi potriviti de mari
o bucatica telina
1 cartof
1 legatura patrunjel verde
2 oua
gris
1/2 punga de taietei
Mod de preparare - Supa de pui cu galusti si taietei
Se spala si se pun la fiert bucatile de pui. Cand incepe sa fiarba carnea se spumuieste oala si se adauga o lingurita de vegeta pentru gust. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate si se adauga legumele taiate in bucati mari: cartoful taiat cuburi, morcovii in 2-3 bucati, telina cam de marimea morcovului iar ceapa se cresteaza( ca sa fiarba bine si sa nu se desfaca in supa). Dupa ce au fiert legumele se arunca ceapa iar celelalte legume se scot sau se lasa in supa, dupa preferinta si gust.
Facem galustile din 2 oua batute spuma in care adaugam putina vegeta sau sare si apoi gris, pana ajungem la o consistenta ceva mai groasa decat compozitia de wafe.
Ungem o lingurita cu ulei si punem galustile in supa. Acoperim cu capacul si asteptam sa fiarba, apoi adaugam taieteii. La sfarsit adaugam verdeata.
Pofta buna!
 
 
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de pui cu galusti si taietei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z